Svet
2 ogledov

Pijan ubil žandarki in pobegnil

Francoska žandarmerija EPA
V Franciji so po nočnem lovu aretirali osumljenca, ki naj bi pozno sinoči med posredovanjem v družinskem sporu ubil dve pripadnici žandarmerije.

Tragedija se je zgodila v vasi Collobrieres na jugovzhodu Francije. 29- in 35-letnica sta posredovali, potem ko so ju domačini poklicali zaradi poskusa vloma v njihovo hišo.

Ko sta žandarki prispeli na kraj dogajanja, ju je 25-letni osumljenec vloma napadel, eno zbil po tleh, ji odvzel pištolo in jo ustrelil. Nato je začel po vasi loviti drugo in še njo hladnokrvno pokosil na bližnjem trgu, poročajo francoski mediji.

Moški je nato zbežal, policija pa je sprožila obsežno akcijo iskanja, pri čemer so zaprli celotno območje. Danes zjutraj so sporočili, da so prijeli moškega, ki ustreza opisu: 25-letnik, visok in močne postave z obrito glavo. Prijeti naj bi že imel policijsko kartoteko, v času zločina pa naj bi bil pijan.

Ena od njegovih žrtev je imela hčerki, stari pet in 13 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.