Svet
514 ogledov

Trumpov podpornik se je znesel nad snemalcem televizijske hiše BBC

Donald Trump Epa
Na Trumpovem shodu, s katerim je množici izrazil svoje negodovanje nad mediji, Trumpov podpornik napadel snemalca.

Na teskaškem shodu, na katerem je ameriški predsednik Donald Trump še dodatno podžigal jezo množice nad domnevno pristranskostjo medijev, se je eden izmed njegovih podpornikov nasilno spravil na kamermana televizijske hiše BBC.

Washingtonski dopisnik Gary O'Donoghue, je povedal, da je njegov sodelavec Ron Skeans v ponedeljek zvečer v El Pasu snemal Trumpov shod, na katerem se je zgodil incident.

Podpornik Trumpa je zlezel na novinarsko platformo in najprej kamero potisnil proti Skeansu, nato pa porinil še njega. Napad naj bi bil precej nasilen, a je na srečo s kamermanom vse v redu.

Tako O'Donoghue kot tudi urednica BBC v Washingtonu, Eleanor Montague, sta video napada delila na Twitterju, kjer sta zapisala, da so celoten večer Trump in ostali govorniki besneli čez medije, s čimer so podžigali množico, ki je posledično postala nasilna.

Eden izmed BBC-jevih novinarjev je dodal še, da bi moral predsednik preveriti, kaj se je dogajalo in da je nesprejemljivo, da je bil član novinarske ekipe napaden v času svoje službe. Že na začetku shoda je Donald Trump trdil, da se mediji trudijo prikazati negativno sliko njega in da se ne zavedajo, kaj je dosegel s svojimi opaznimi dosežki. Kasneje pa je medije brez dokazov obtožil skrivnega sodelovanja z demokratično stranko in med množico izzval navdušenje in vzklikanje "CNN je zanič".

Donald Trump, vrh EU - Nato Svet Donald Trump se je spet osmešil! Donald Trump Magazin Donald Trump spet dokazal, da ni kavalir ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.