Svet
29 ogledov

Poleteli v Beogradu, pristali v Beogradu

Okvara letala 24sata
Nekaj minut čez sedmo zjutraj je na enem od dveh motorjev na letalu srbske letalske družbe Air Serbia izbruhnil požar.

Nekaj minut čez sedmo zjutraj je na enem od dveh motorjev na letalu srbske letalske družbe Air Serbia izbruhnil požar, poroča Blic. Letalo, ki je vzletelo z letališča v Beogradu in je bilo namenjeno v Banja Luko v Bosni in Hercegovini (BiH), se je moralo zato nemudoma vrniti in zasilno pristati zaradi okvare.

Ob tem nihče od 20-ih tedaj prisotnih potnikov na letalu ni bil poškodovan, letalski inšpektorji tamkajšnjega državnega direktorata za nadzor civilnega letalska pa opravljajo preiskavo okoliščin. Potniki so pot v Banja Luko medtem nadaljevali z drugim letalom.

Pilot je takoj po vzletu opazil goreči motor in ga takoj izključil ter obrnil nazaj na letališče ob vožnji z le enim motorjem. Vzrok nesreče naj bi bil znan v naslednjih dneh.

 

Komentarjev 1
  • Žurnalček 07:14 19.januar 2015.

    Taman ,da je pilot opazil goreč motor!!!! Kakšni so potem po vaših vrlih novinarjih to piloti , če cel čas gledajo nazaj , a se bo slučajno motor vžgal al ne ! Kdo potem šofira ? Goreč motor pokažejo ...prikaži več instrumenti in indikatorji na komandni plošči in to je to , ni treba nikamor gledat, ker tako okvarjen motor sploh ni treba da gori !!!!