Svet
6 ogledov

Policiste zamenjali za striptizerje

Dekliščina Shutterstock
Policisti zaradi hrupa prišli na dekliščino v avstralskem mestu Darwin in doživeli nenavadno presenečenje. Ženske so bile prepričane, da so striptizerji.

Policiste so poklicali zaradi hrupa v enem od lokalov. Ko so prišli na kraj dogodka, so doživeli nenavadno presenečenje. Tam se je namreč odvijala dekliščina, zato so bile ženske prepričane, da so striptizerji.

"Zelo so bile navdušene nad prisotnostjo policistov," je dejal komandir Louise Jorgenson. Ob tem je za ABC News dodal: "Skoraj bi iz njih strgale majice, ampak jim je uspelo pobegniti, ne da bi bilo dotaknjeno njihovo dostojanstvo."

Ko so razrešili zmešnjavo, so policisti pregledali prostore, se z ženskami slikali in odšli. "Nekaj slik smo naredili... in se malce poigrale na avtomobili," je dejala bodoča nevesta Wendy Haddon in zaključila: "Mislim, da bo zelo težko preseči to dogajanje. Tudi na poroki."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.