Svet
3118 ogledov

Pred kamere je stopila Melania Trump, zahteva pojasnila

Melania Trump Prtscr
Melania Trump se sprašuje, zakaj strelca niso aretirali še pred govorom.

Nekdanja prva dama ZDA Melania Trump je v kratkem videoposnetku, ki ga je objavila na omrežju X, zahtevala pojasnila o poskusu atentata na svojega moža, Donalda Trumpa.

Spomnimo: Donalda Trumpa so julija med govorom poskušali umoriti, strel ga je zadel v uho.

Melania Trump je danes v okviru kampanje pred izdajo svoje avtobiografije s preprostim naslovom Melania nagovorila sledilce na omrežju X: "Poskus umora mojega moža je bil zame grozljiva izkušnja. Sledila je mučna tišina. Ne morem si pomagati, da se ne bi vprašala - zakaj niso strelca aretirali še pred govorom? Zgodba gotovo še ni končana in moramo izvedeti resnico."

"Pisanje teh spominov je bilo zelo osebno potovanje, polno vračanja v preteklost. Kot oseba, ki ceni zasebnost, sem bila pogosto subjekt javne skrunitve in napačno razumljena, zato čutim dolžnost, da razjasnim dejstva. Verjamem, da je pomembno, da delim svojo perspektivo, resnico," je sicer ob napovedi izdaje knjige povedala nekdanja prva dama.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Antikrist9
    Antikrist9 20:11 10.september 2024.

    Baje si je Melonija dala odrezati pol pizde, ki so jo uporabili za novo uho za Krampa, hehehe.

  • atamama 18:25 10.september 2024.

    Zato ker so mislili da bo zadel, pa je samo uho ne čela.... Ostalo so nianse odnesene v strelčev grob. Pač ni ratalo, bodo pa še probali....

  • Avatar Zoran
    StarMačk 18:10 10.september 2024.

    Veliko prej bo izvedela zakaj strelca niso "pravočasno" aretirali, ča vpraša Donalda!