Svet
55 ogledov

Preobrat v primeru Madeleine McCann

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Pred leti izginula Maddy nikakor še ni pozabljena. Britanski zasebni preiskovalec Miraz Ullah Ali Isa trdi, da je deklica, ki je pred desetimi leti izginila na Portugalskem, živa in da ugrabljena živi v hiši neke ženske v Paragvaju.

Starša izginule deklice Maddy Kate in Gerry McCann sta medijem povedala, da ju ta zasebni preiskovalec nikoli ni kontaktiral, vendar da sta večkrat prosila, da naj kdorkoli, ki bi imel kakršnekoli informacije v zvezi z njuno hčerko, na to javno opozori.

Trditev britanskega preiskovalca je sprožila akcijo paragvajskih policistov in Interpola. Policija je po preiskavi demantirala informacije preiskovalca in izpostavila, da je njegov ugled pod vprašajem. “Preiskujemo območja, kjer živijo tuji državljani, njihove vile in apartmaje, da bi morda našli osebo, ki bi ustrezala opisu izginule deklice. Vest je zaokrožila po vsem svetu in vsekakor je vredna, da jo preverimo. V kolikor je deklica res živa in ugrabljena, jo moramo vrniti njenim staršem,” je medijem povedal predstavnik paragvajske policije Sanny Amarilla.

Izginula Maddy bi bila danes stara 12 let. Izginila je leta 2007, ko je bila s starši na počitnicah v portugalskem letovišču Praia de Luz. 

Komentarjev 2
  • Papaja Popi 09:36 10.marec 2016.

    Vsakdo hoče svojih 5 minut slave.

  • malonaokoli 09:04 10.marec 2016.

    Da je deklica neopaženo pri neki družini,v šoli,v ZD, skoraj nemogoče, tudi ponarejene listine ne morejo preslepiti okolice in širše družine, sodelavcev in prijateljev ko v njihovo življenje vstopi 3 letna deklica ki govori angleško in ki je tako podobna ...prikaži več deklici objavljeni v vseh medijih širom sveta. Jaz mislim da deklica ni živa.