Svet
4678 ogledov

Preobrat v primeru uboja dveletne deklice

Danka Ilic pronadjime.mup.gov.rs
Eden od osumljencev za uboj dveletne deklice Danke je na zaslišanju na tožilstvu v celoti zanikal krivdo. Dekličinega trupla še niso našli.

Deklica Danka je bila ubita konec marca v naselju Banjsko polje, njena smrt pa je pretresla celotno regijo. Eden od dveh osumljencev za uboj dveletne srbske deklice Danke je danes na zaslišanju na tožilstvu v celoti zanikal krivdo, so za portal N1 Srbija potrdili na višjem državnem tožilstvu v Zaječarju.

Osumljenec, ki je danes zanikal krivdo, se je po priprtju sprva branil z molkom. Drugi osumljenec je priznal uboj, poroča N1 Srbija.

Oba sta v priporu. Očeta enega od njiju, ki ga sumijo, da je pomagal premestiti truplo deklice, so izpustili iz pripora, saj za osumljene pomoči pri kaznivem dejanju pripor ne more trajati več kot dva meseca.

Dveletna deklica Danka je bila pogrešana od 26. marca v naselju Banjsko polje. Po desetdnevni obsežni iskalni akciji, v kateri je sodelovala tudi slovenska policija, je srbski predsednik Aleksandar Vučić sporočil, da je mrtva in da so prijeli dva osumljenca.

Osumljenca naj bi z avtom trčila v deklico kmalu zatem, ko je njena mati prijavila, da je pogrešana. Njeno truplo naj bi odvrgla na divje odlagališče odpadkov, kasneje pa naj bi eden od njiju truplo premestil in ga še vedno niso našli.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.