Svet
3804 ogledov

Prijeli policistko, trgovala naj bi z ukradenimi deli vozil

Policija v Sarajevu Profimedia
Neverjetna zgodba iz Sarajeva, policisti so morali aretirati svojo kolegico, to je razlog.

Pripadniki sarajevske policijske uprave Novi Grad so sinoči aretirali 34-letno policistko policijske uprave MUP-Kantona Sarajevo. 
"34-letni ženski je bila odvzeta prostost zaradi kaznivega dejanja hude tatvine (1. odstavek 287. člena KZ FBiH) v zvezi s kaznivim dejanjem napeljevanja," so potrdili v Policijski upravi MNZ KS, poroča faktor.ba.

Pri preiskavi stanovanja osumljenke so bili najdeni predmeti, za katere obstaja utemeljen sum, da izvirajo iz kaznivega dejanja. "Oseba, ki ji je bila odvzeta prostost, bo po kriminalistični preiskavi predana v pristojnost Kantonalnemu tožilstvu Kantona Sarajevo," so še sporočili iz sarajevske policije. 

Kot danes poroča Dnevni Avaz, so od vira blizu preiskave izvedeli, da gre tudi za krajo avtomobilskih delov. Kot dodaja omenjeni medij, naj bi policistka med drugim razbila avtomobil, sumijo pa jo, da je pri tem najela tatove, da bi ji prilastili dele vozila.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • bobubob 12:26 13.oktober 2024.

    Tudi policisti so samo ljudje, pa še vsakodnevna politika jih redno 'dresira', levi tako, oni drugi, malo manj levi, pa drugače - torej ostane za neodvisno in pošteno uveljavljanje zakonodaje bolj malo časa. Zato pa - ne računajmo, da bo ...prikaži več bo policija skrbela za našo varnost tako, kot bi si želeli oziroma kot bi morala. Morda nam bodo kmalu spet dovolili iti na volišča in takrat bo spet priložnost, da med drugim, kar smo zamudili v teh desetletjih volilnega pišmeuharjenja, popravimo tudi to!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 03:55 13.oktober 2024.

    Če je prilika, punca pa podjetna, zakaj pa ne. Vsak poskuša v svoji službi izkoristiti kar le lahko.