Svet
5799 ogledov

Propeler ji je odrezal nogo, to se je zgodilo skiperju

twitter
Osumljeni voznik čolna ni upošteval predpisov o varnosti ladijskega prometa, zaradi česar je 23-letnica utrpela hude poškodbe.

Policisti Postaje pomorske in letališke policije Zadar so ovadili  30-letnega hrvaškega državljana zaradi suma storitve kaznivega dejanja ogrožanja posebnih vrst prometa, poročajo hrvaški mediji. 

Osumljeni voznik čolna ni upošteval predpisov o varnosti ladijskega prometa in drugih varnostnih predpisov, zaradi česar je 23-letna državljanka Hrvaške, sopotnica na najetem plovilu utrpela hude poškodbe. 

Spomnimo: Pri otočku Arta mala (to je približno na pol poti med Murterjem in Pakoštanami) se je odvijala zabava, mladi so skakali s čolna. V nekem trenutku je ženska skočila, moški pa se je hotel pošaliti, kot da jo bo pustil tam, propeler jo je zapel za nogo in jo razrezal nad kolenom. Iz zadrske bolnišnice so medtem sporočili, da je ženska skoraj izkrvavela, nasploh je čudež, da je preživela, saj je pot do bolnišnice trajala celo uro. Neuradno naj bi ostala brez noge, piše Index.hr. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.