Svet
54 ogledov

Rolex za 25 tisoč € nesel na policijo

ura rolex Shutterstock
Komunalni delavec je v odtoku našel zlati rolex, vreden 21 tisoč funtov, in ga nesel na policijo. Kljub vsemu upa, da se v mesecu dni lastnik ne bo zglasil na policiji in bo ura njegova.

Britanec Arron Large je čistil odtok blizu železniške postaje v britanskem mestu Chalkwell, kjer je našel uro znamke Rolex, vredno 21 tisoč funtov (25 tisoč evrov). Ni je prodal in si kaj privoščil, ampak jo je nesel na policijo.

"Navajeni smo, da v odtokih najdemo različne stvari, zato me ni ganilo, ko sem našel uro," je povedal 28-letnik. "Po eni strani bi bilo lepo, če bi se lastnik oglasil, po drugi pa je bil verjetno zavarovan, zato nekako upam, da bom uro dobil," je za Daily Mail še povedal najditelj. Če namreč lastnik rolexa ne pride po uro v 30 dneh, bo ta romala k očetu dveh otrok, ki pa bo morebitni dobiček delil s sodelavcem. Policisti so presenečeni, da lastnik nečesa tako dragega ni prijavil kot izgubljeno ali ukradeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.