Svet
4 ogledov

S pestmi želel do pozitivne ocene

Žurnal24 main
Iz nezadovoljstva nad zaključeno nezadostno oceno v redovalnici se je srbski učenec s pestmi lotil svoje profesorice.

Zaključevanje ocen pred koncem šolskega leta je za marsikaterega učenca, pa tudi učitelja zelo stresno obdobje. To dokazuje tudi posnetek s portala Youtube, ki je te dni zaokrožil po svetovnem spletu.

Na njem je eden izmed sošolcev z mobilnim telefonom posnel torkov dogodek na srednji tehnični šoli Nikola Tesle v Sremski Mitrovici. Učenec prvega letnika je od profesorice kemije zahteval redovalnico, da bi si ogledal ocene, vendar je 62-letna Marija Mosić to zavrnila, saj da je čas za ogled že potekel. Učenec se ni zmenil za avtoriteto učiteljice in ji je začel redovalnico puliti iz rok.

Profesorici je prekipelo in ga je dvakrat udarila, kar je učenca povsem vrglo s tira in jo je močno udaril. Na pomoč profesorici so prihiteli sošolci, a jo je razboriti učenec še nekajkrat udaril. Dogodek pristojni še preiskujejo, vodstvo šole pa dogodka noče komentirati, poroča index.hr.

Ob rob temu dogodku lahko v Sloveniji postavimo divjanje dijakov na srednji šoli v Domžalah, ki so leta 2006 posneli razgrajanje med poukom slovenščine in nemoč profesorja, da bi jih krotil.

VIDEOPOSNETEK DOGODKA (spor se zaostri okoli tretje minute)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.