Svet
1607 ogledov

Še eno rusko letalo strmoglavilo na stanovanja

letalo Reševalni pas/Twitter
Irkutsk: drugo rusko vojaško letalo strmoglavilo v stanovanjsko zgradbo.

O morebitnih žrtvah zaenkrat ni podatkov, poroča 24Sata. Tamkajšnje ministrstvo je sporočilo, da je vojaško letalo strmoglavilo med poskusnim letom.

Po družbenih omrežjih in medijih se širijo posnetki še enega grozljivega strmoglavljenja vojaškega letala, tokrat v ruskem Irkutsku.

Vojaško letalo je strmoglavilo v stanovanjsko stavbo in povzročilo požar, poročajo ruski mediji, ki se sklicujejo na lokalnega guvernerja.

vojna za Slovenijo, tanki Vojna v Ukrajini Svet Slovenski tanki naj bi tako klavrno končali svojo pot Vladimir Putin Video Svet Putin legel na tla in za puško prijel še sam

Spomnimo, da je to že drugo trčenje letala v stanovanjski objekt v Rusiji v kratkem času. V nedeljo se je v ruskih medijih pojavil nov posnetek strmoglavljenja vojaškega letala Su-34 v zgradbo v ruskem Jejsku, ki prikazuje grozljiv pogled na sam trenutek trka. Posnetek je iz avtomobila, ki je pripeljal pred stanovanjsko hišo, v kateri je umrlo 15 ljudi.

Komentarjev 12
  • jozicamurn 11:33 25.oktober 2022.

    Dotrajanost materiala je tudi posledica, razlika med toplim in hladnim ter obraba motorja, opravljeno je bilo sigurno veliko število letov, ptice pa so problem povsod.

  • Naklonsky 08:42 24.oktober 2022.

    Slej ko prej se bo kakšen kamikaza pojavil tudi nad Moskvo.

  • Kmodri 19:53 23.oktober 2022.

    Car Blazni bo sledil temu letalu!