Svet
2 ogledov

Slavni sredinec za zapahi

Pobegli zapornik Craig Lynch se je konec minulega leta prek Facebooka takole pos Žurnal24 main
Pobegli zapornik Craig Lynch, ki se je štiri mesece izmikal britanski policiji in jo smešil prek svojega profila na Facebooku, je končno padel v roke pravici.

Lazie, kot je psevdonim 28-letnika, je postal prava internetna zvezda, saj je prek Facebooka 40 tisoč oboževalcem in policiji stalno dajal namige, kje je, obenem pa objavljal svoje fotografije. Med bolj znanimi je tista s pečenim božičnim piščancem v eni roki in iztegnjenim sredincem na drugi.

Policiste sem celo povprašal za pravo smer.
 

Novo leto je po svojih zapisih, ki jih je objavljal pod vzdevkom Maximus Justice, preživel v Londonu, kjer je užival v ognjemetu. "Policiste sem celo povprašal za pravo smer," se je pobahal.

Pred nekaj dnevi je po posredovanju policije njegova stran na Facebooku prenehala obstajati, vendar je takoj vzpostavil nov profil, poroča Times.

Policisti so ga danes zjutraj končno izsledili v mestu Kent in ga aretirali. Vrniti se bo moral na prestajanje sedemletne zaporne kazni zaradi drznega ropa, k temu pa mu bodo dodali še dodatne dneve v zaporniški celici zaradi pobega iz zapora.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.