Svet
1243 ogledov

Spet ogromne težave zaradi turbulence

Air Europa Profimedias
Tokrat je imelo težave letalo španske družb Air Europa.

Letalo španske družbe Air Europa je moralo včeraj prisilno pristati v Braziliji, potem ko ga je zajela huda turbulenca, med katero se je poškodovalo 40 od skupno 325 potnikov na relaciji med Madridom in Montevideom.

Letalo je v zgodnjih jutranjih urah iz varnostnih razlogov pristalo v Natalu na severovzhodu Brazilije, so sporočili iz Air Europa. Kot navaja francoska tiskovna agencija AFP, so med poškodovanimi državljani Španije, Argentine, Urugvaja, Izraela, Bolivije in Nemčije.

Od skupno 40 ljudi, ki so jih zdravstveno oskrbeli, jih je bilo v ponedeljek popoldan v bolnišnici še 11.

V zadnjem podobnem incidentu je maja na letu družbe Singapore Airlines iz Londona v Singapur zaradi hude turbulence umrl 73-letni britanski državljan, še 30 potnikov in članov posadke pa je bilo poškodovanih.

Letalo družbe Singapore Airlines Svet Kdor je bil poškodovan, dobi slabih 10.000 evrov Qatar Airways Svet Svet Nova grozljivka na nebu, letalo pričakali rešilci Letalo družbe Singapore Airlines Svet Grozljivka na letalu, umrla ena oseba, več je ranjenih

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.