Svet
7 ogledov

Sredi leta skušal odpreti letalska vrata

Letalo je strmoglavilo blizu ukrajinske prestolnice. Umrlo je pet ljudi. (slika Žurnal24 main
"Vse je OK, saj smo samo v letalskem simulatorju," je vpil 22-letnik, medtem ko je sredi leta na višini 10 kilometrov skušal odpreti vrata letala. Aretacija je bila seveda neizbežna.

Letalo je bilo sredi poti od Majorke do Newcastla, ko je 22-letnik poskušal odpreti vrata, ki služijo za izhod v sili. Leteli so na višini nekaj več kot 10 kilometrov, fant pa je med svojim poskusom zgrožene potnike miril z besedami, da je vse v redu, saj da so samo v simulatorju.

Pilot se je odločil za predčasni pristanek, fanta so uspeli obvladovati, po pristanku na trdna tla pa so ga aretirali. Eden od potnikov iz Newcastla je dejal, da je bila za trenutek na letalu cela zmeda. "Kar naenkrat so se prižgale vse luči, stevardese so vpile in zagledali smo moškega, ki je skušal odpreti vrata. Letalo se je treslo. Mislil sem, da bomo padli. Ko so ga prijatelji skušali povleči stran od vrat, je začel udrihati po njih in vpiti. Potem se je prikazal nek moški in ga močno udaril v glavo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.