Svet
16576 ogledov

Srhljiv umor: Prerezal ji je vrat, nato pa poklical policijo

Umor v Zagrebu Luka Stanzl/PIXSELL
Umor na nabrežju v Zagrebu. Prerezal ji je vrat, nato pa poklical policijo in se predal.

Po poročanju portala 24sata je včeraj moški v bližini nedokončane univerzitetne bolnišnice v Zagrebu ženski prerezal vrat, nato pa poklical policijo in se predal. Policisti so truplo našli v visoki travi ob reki Savi, identiteta ženske pa še ni znana.

Kot so pojasnili policisti, je do dogodka prišlo okoli 19.20, v razvijajoči se četrti Novi Zagreb. "Moški je po do sedaj zbranih podatkih z nožem usmrtil žensko. Osumljenca, povezanega s tem kaznivim dejanjem, so nemudoma uvedli v policijski nadzor. Na kraju dogodka je bila opravljena preiskava, ki jo je vodil dežurni namestnik zagrebškega državnega tožilstva v sodelovanju s policisti Policijske uprave Zagreb, Službe za preiskave in kriminalistiko. Po preiskavi so truplo prepeljali na Inštitut za sodno medicino in kriminologijo. Kriminalistična preiskava je v teku," so še sporočili.

Več sledi ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.