Svet
3743 ogledov

Streljanje. En mrtev. Je streljal Srb?

Avstrijska policija EPA
Avstrijski mediji poročajo o streljanju pred eno izmed restavracij na Dunaju.

V središču Dunaja, na Bäckerstrasse, je po prvih poročilih izstreljenih okrog pet nabojev; ena oseba je mrtva, ena ranjena. Obe sta dobili naboj v predel glave.

Policija poudarja, da ne gre za teroristično dejanje, šlo naj bi za naklepno kaznivo dejanje.

Avstrijski Kurier poroča, da naj bi človek, ki je ležal na cesti, v enem izmed slovanskih jezikov kričal: "Brat, brat."

"To je bila bosanska mafija. Bil je Srb, ki je nekaj govoril, nisem ga razumel, razen besed 'brat'," je za Kurier povedal očividec.

S prizorišča dogajanja sta pobegila dva oborožena moška. Policija je več oseb v zvezi z dogodkom že prijela, a vse tudi že izpustila. Preiskava je še v teku.

Strasbourg dan po napadu Naša novinarka v Strasbourgu Svet Streljanje v Strasbourgu: Na lovu za napadalcem, ki je ubil 2 človeka policija streljanje policijski trak Tragično Svet Črni petek: V nakupovalnem centru odjeknili streli

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Meganlasa
    Meganlasa 17:45 21.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • Emily_Langham 17:19 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridi in postanite del nas. to internetno spletno stran na spletuu ........... ..... >>>>>>>>> http://www.Internet43.Com