Svet
700 ogledov

Streljanje na znani plaži: Otroci bežali pred streli

Halkidiki Grčija Profimedia
V času incidenta je na plaži igrala živa glasba. Ko so gostje zaslišali streljanje, so se skrili v bližnje ulice.

V petek zvečer je na Halkidikiju prišlo do strelskega obračuna, v katerem so bili trije ljudje huje poškodovani. Po poročanju lokalnih medijev je eden v kritičnem stanju. Ustreljen naj bi bil v prsni koš. Drugi je utrpel poškodbe z nožem, tretji pa je dobil poškodbe zaradi udarcev.

Do streljanja je prišlo v priljubljenem lokalu, kjer je tisti dan svoj čas preživljalo veliko družin z otroki. Lokalni mediji poročajo, da se je vse skupaj začelo z besednim sporom, ki je hitro prerasel v fizičnega. Moški so na plano potegnili nože in pištole. Vpletena naj bi bila bolgarska mafija. 

Ko se je začelo streljanje, je zavladala panika. Gostje so začeli bežati na bližnje ulice. "Slišalo se je stokanje in kričanje. Ljudje so bežali na vse strani. Samo izvlekli so nože in nato začeli streljati. Majhni otroci so tekli k svojim staršem," je povedala ženska, ki je bila priča incidentu. 

Zdravstveni delavec, ki je med prvimi prispel na kraj dogodka, je povedal, da je eden od moških dobil več udarcev v glavo in da so ga poškropili so solzivcem. 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.