Svet
18933 ogledov

To je 21-letni Uroš, ki je hladnokrvno pobijal v Srbiji

Srbija strelec morilec Instagram
Srbski mediji so se objavili identiteto napadalca v Mladenovcu, ki je po navedbah srbskega ministra Bratislava Gašića uprizoril teroristični napad, ko je po prepiru na šolskem igrišču ustrelil kar 25 ljudi. Osem smrtnih žrtev.

V Srbiji so po veliki tragediji, ki se je zgodila na osnovni šoli v Beogradu, še v procesu uradnega tridnevnega žalovanja, ko se je na srbskih ulicah že zgodila nova velika tragedija. 21-letni Uroš Blažić je po prepiru na šolskem igrišču šel domov, vzel v roke avtomatsko puško in v begu iz avtomobila začel streljati mimoidoče, med drugim naj bi ubil tudi policista.

srbija steljanje Mrtvi tudi otroci Svet Panika v Srbiji: Nov strelski pohod, mladenič ubil vsaj osem ljudi srbija streljanje Tragedija Svet Obsedno stanje: 21-letnik ustrelil 25 ljudi, na delu 600 policistov

Srbski mediji so se dokopali do identitete napadalca. Gre za Uroša Blažića, ki ga je po grozovitem napadu iskalo več kot 600 policistov in posebna teroristična enota. Naposled so ga po osmih urah vendarle uspeli prijeti. Srbski Telegraf navaja, da gre za sina vojaka, po streljanju pa je pobegnil z mercedesom. Srbski mediji še dodajajo neuradno informacijo, da v preteklosti 21-letnik ni bil kaznovan zaradi nasilništva. 

Kronologija napadov

Blic poroča, da se je 21-letnik po prepiru na šolskem igrišču odpravil domov, vzel avtomatsko puško ter pištolo, nato pa se ustavil na prvi lokaciji, kjer je streljal na udeležence piknika ob tabornem ognju. Nato naj bi se vrnil v avtomobil, se odpeljal nekaj kilometrov stran na drugo lokacijo, kjer je ustrelil štiri ljudi, ki so popravljali dvoriščna vrata. Nato se je peljal v center vasi Dubona, kjer je znova začel streljati, ugotavljajo pri Blicu. Nato se je oborožen podal v beg, Policija pa ga je po osmih urah iskanja uspela prijeti. 

1/6
Profimedia
Strelski pohod na osnovni šoli v Beogradu Beograd Svet Groza v šoli, strelski pohod 14-letnika, devet mrtvih, sedem ranjenih Strelski pohod na osnovni šoli v Beogradu Grozljivo Svet Beograd: V strelskem pohodu ubijal sin priznanega radiologa Strelski pohod na osnovni šoli v Beogradu Groza v Beogradu Svet Video: Tako so policisti aretirali 14-letnika, policijo poklical sam streljanje srbija 13-letni strelec Svet Znanih vse več podrobnosti o pokolu: "Njegov oče je profesor in zdravnik!" srbija Saj ni res Svet Video: Po srbskih šolah več primerov, kjer najstniki oponašajo ravnanje morilca
Komentarjev 7
  • Ender3 13:58 05.maj 2023.

    Mladenič je, ali bolnik ali odvisnik. Z mercedesom in kalašnikom je hotel istopiti iz povprečja kot, pravi Rambo.. Njemu bo dosmrtni zapor zalegel..

  • gremo 09:43 05.maj 2023.

    Rusofil isti kot žurnalov lucky z prsti do pet minut slave v bistvu pa sama lupina od človeka.