Svet
12702 ogledov

Tu so podrobnosti filmske akcije, policist težje poškodovan

Drama v Zagrebu, policisti lovili pobeglega voznika bralec 24sata
V Zagrebu včeraj pravcata filmska akcija sredi prestolnice. V lovu na pobeglega voznika jo je huje skupil policist.

Hrvaška policija je danes objavila nove podrobnosti včerajšnjega filmskega lova, ki se je zgodil v hrvaški prestolnici, in sicer so v samem središču mesta zaradi incidenta policisti povsem zaprli Dalmatinsko ulico. Policisti so poskušali ujeti 20-letnika, ki je dan prej v Veliki Gorici ukradel avtomobil. Moški, ki je z vozilom vozil po Ilici, je za seboj vlekel policista. Ta se je v želji, da bi ga zaustavil, prijel za vrata avtomobila.

Hrvaški mediji danes poročajo, da naj bi policisti omenjenega 20-letnika po prijetju pošteno pretepli in zbrcali do krvi, kar pa je policija danes ostro zanikala. 

Po njihovih navedbah prijeti 20-letnik ni bil poškodovan niti se ni upiral posredovanju policistov. Na drugi strani pa se je huje poškodoval policist, ki ga je vlekel po Ilici.

"Prijeti 20-letnik ni imel vidnih poškodb in se nad ravnanjem ni pritoževal," so sporočili s Policije. Dodali so, da so policisti Policijske uprave Zagreb opravili kriminalistično preiskavo zoper 20-letnika zaradi suma storitve kaznivega dejanja hude tatvine z vlomom v gospodarsko družbo ter napada na uradno osebo. 

Poškodovanega policista so oskrbeli v bližnjem kliničnem centru.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.