Svet
35 ogledov

Tuji ženici plačal račun in navdušil splet

Nakupovalni voziček Shutterstock
Ženica je neznanega moškega, ki ji je plačal račun na blagajni v trgovini, vprašala, kako se mu lahko oddolži. Odgovoril ji je, da je to vendarle malenkost in da naj se ima lepo.

34-letni Avstralec Ryan O'Donnell gotovo ni slutil, da bo nekega dne postal junak spletnih omrežij, potem ko je na povsem običajen dan obiskal supermarket v mestu Wyoming v Novem Južnem Walesu.

Čakal je v vrsti pred blagajno, pred njim je bila starejša ženska, ki je imela težavo s plačevanjem računa. Njena kartica je bila nekajkrat zavrnjena, zato se je O'Donnell odločil priskočiti ji na pomoč in plačati njen račun.

Njegova poteza je preplavila splet, potem ko je fotografijo in zgodbo na Twitterju objavil eden izmed kupcev. Našli so ga tudi novinarji 9News, ki jim je povedal, da ga je zanimalo, kaj se je dogajalo. Blagajničarka mu je povedala za zaplet in da račun ženice znaša 44 dolarjev. Iz denarnice je potegnil petdesetaka in plačal račun. Na vprašanje, zakaj se je odločil za takšno potezo, je povedal, da ga je ženica spomnila na njegovo babico. "Enostavno nisem mogel mimo. Tako sem bil vzgojen."

Komentarjev 4
  • 49632c028116b4136aebb6b3dbb4a7bebf09663f 16:01 06.marec 2017.

    Novinarji????!!!

  • MihaPu 13:17 06.marec 2017.

    Prej bi rekel, da je to bil nek znerviran bogat američan, ki hoče vse instantno pri roki in se mu je mudilo na jahto ali na svoj privat avion skupaj z otroci, ko je slučajno tam bila ena babica si ...prikaži več je rekel "ne bo mi ta koza jemala čas, saj nismo v bolnici .. ji plačam teh ušivih 44 USD in naj že zgine stran od blagajne". Potem pa so mediji iz tega naredili senzacijo. Saj tam v ZDA je vse že umetno in komercializirano, kjer se gleda samo še na to kašen bo bil nek njihov akt v očeh gledalcev ali javnosti, v seb pa so prav bogi in polni kompleksov.

  • tralala 20:06 05.marec 2017.

    Res...tudi toliko se ne potrudijo....je pa res, da je ta B.B. biser.