Svet
704 ogledov

Turistko med fotografiranjem poškodovala krava

krava Shutterstock
Zabodla jo je v stegno.

Nizozemsko turistko je v torek popoldne v avstrijskem Söldnu v bližini ledenika Ötztal poškodovala krava, medtem ko jo je želela turistka fotografirati. Turistka je med vračanjem s planinske koče Gampe Thaya skrenila s poti, da bi fotografirala štiri krave. Med počitkom se jim je približala, ena od živali je vstala in jo z rogom zabodla v stegno.

Nizozemki je po kravjem napadu na pomoč priskočil njen 33-letni partner iz Nemčije, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Nemec je partnerico umaknil od krav, kmalu za tem pa so jo oskrbeli gorski reševalci in jo odpeljali v bolnišnico, je navedbe avstrijske policije povzela APA.

Krava v trgovini na Krku Neverjetno Svet V trgovino na hrvaškem otoku vkorakala krava krave Tragično Svet Avstrija: Čreda krav pokončala pohodnico

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 09:49 24.julij 2024.

    Pač ni vredno pisati članka o tem kaj je ena krava storila drugi...

  • Pepe007 09:46 24.julij 2024.

    Če žival gnjaviš, moraš računati, da se bo mogoče treba odločno braniti. Če to ne pride v poštev, pa bežati. Svoje možnosti in sposobnosti moraš znati oceniti na začetku. Če vidimo psa, raje naredimo ovinek, v kravo pa bi silili.