Svet
12030 ogledov

Turistom zaračunajo tudi to?

Hrvaška plaža
Vzdolž Jadrana naj bi si vsak dan izmišljali nove načine, kako turiste čim bolj izmolzti.

Počitnice na hrvaški obali so za marsikaterega hrvaškega državljana nedosegljive, na to plat visokih cen so že pred sezono opozarjali hrvaški mediji, ki so še skozi vso sezono precej kritični do "lupljenja" turistov.

Na Facebook profilu Dnevna doza povprečnega Dalmatinca pa je te dni precej razburila fotografija kante za smeti, pri kateri je potrebno za smeti plačati eno kuno.

Sledile so številne reakcije uporabnikov spletnega omrežja, fotografija se širi kot požar. Med komentarji so številni takšni, ki namigujejo, da bodo ob obali Hrvati zaračunali še zrak, drugi se sprašujejo, če za uporabo tega koša izdajo račun, tretji, zakaj ni več vrečk zaradi recikliranja.

Če gre za šalo ali ne, presodite sami.

Dubrovnik Kritično Svet Hrvaška se je odločila uničiti turizem Hrvaška plaža Počitnice Svet Hrvati: Zakaj turisti pri nas ne zapravljajo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • maresem 19:17 07.avgust 2018.

    Nabijem jih na kur-c ustaše lopovske.

  • Sara_Mofflin 18:20 07.avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite do 25.000 dolarjev mesečno... Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več podrobnosti ... Torejj semm začel ..... ...prikaži več ........ ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com

  • kapibara 10:58 07.avgust 2018.

    Ni panike ! - Smeti od daleč, vržeš zraven...