Svet
11896 ogledov

Ubila in pojedla sedem ljudi

Kanibala life.ru
Oblasti sumijo, da je zakonski par zakrivil smrti še več ljudi, okrog 30.

Zakonski par iz Krasnodara v Rusiji je od leta 1999 pobijal ljudi in užival njihovo meso. Zakonca sta človeške ostanke celo hranila v kozarcih za vlaganje. Policijska preiskava še poteka, za zdaj je znano, da sta mož in žena svoje žrtve omamljala z zdravili.

Dimitrij B., star 35 let, in njegova soproga Natalia sta osumljena, da sta ubila najmanj sedem ljudi, medtem ko ju policisti povezujejo s še več žrtvami, najmanj 30, piše portal Life Novosti.

Zloraba Žalostno Svet Oče ubil sina zaradi nove partnerke

Natalia je delala kot medicinska sestra v šoli, Dimitrij pa kot gradbeni delavec. Klopčič zločinov se je začel razpletati, ko so delavci v bližini njunega doma popravljali asfalt in našli mobilni telefon, na katerem je bila fotografija moškega, ki je poziral z deli telesa mrtve ženske.

Policija je hitro našla lastnika telefona; v stanovanju zakonskega para so v hladilniku našli sedem vrečk z ostanki človeških teles. Preiskava je še vedno v teku, zakonca pa sta že med zaslišanjem priznala, da sta ubila in pojedla sedem ljudi.

"Natalija je precej jezna ženska, zato se nismo družili," so za omenjeni portal povedali sosedje zakonskega para. Povedali so, da so od časa do časa zavohali neprijeteen vonj, ki se je širil iz njunega stanovanja.

Kot domneva policija sta zakonca ubijala od leta 1999 naprej, in sicer z zdravili, ki jih je ženska prinašala iz službe. Gre za preiskavo enega najbolj brutalnih zločinov v Rusiji v zadnjih letih.

Zloraba Svet Obglavil žensko in jo začel jesti

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice