Svet
1471 ogledov

Ukradel avto in se z njim zabil v tujca

Hrvaška policija Facebook Fotografija je simbolična.
Do nesreče je prišlo že po sto metrih.

Policisti Policijske postaje Šibenik so opravili kriminalistično preiskavo zoper 22-letnika, osumljenega storitve kaznivega dejanja neupravičene uporabe tuje premične stvari na škodo občine Rogoznica.

Z zaključeno kriminalistično preiskavo je bilo ugotovljeno, da je osumljenec 4. avgusta v Rogoznici s službenega parkirišča odtujil nezavarovano službeno vozilo šibeniških registrskih tablic, s kraja odpeljal in po 100 metrih povzročil prometno nesrečo.

Do nesreče je eprišlo, ko v blagem ovinku ni prilagodil hitrosti vozila, zaradi česar je izgubil oblast nad njim in zapeljal z vozišča. Trčil je v zadnji del osebnega vozila poljskih oznak, ki je bilo pravilno parkirano na parkirišču.

V prometni nesreči je nastala materialna škoda.

Po prometni nesreči je osumljenec kraj zapustil in pobegnil. Policisti so ga izsledili in prijeli ter odpeljali v uradne prostore policije; zoper osumljenca je bil podan obdolžilni predlog zaradi storitve prekrška po zakonu o varnosti cestnega prometa.

kampiranje Spor Svet V hrvaškem avtokampu zavrela kri. Slovenca prijeli prometna nesreča Kutjevo Video Svet Silovito je počilo: Najstnika umrla pred domačo hišo, avtomobil neprepoznaven

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.