Svet
14 ogledov

Ustavili in legli na cesto

Delavci na cesti Reuters
Šest izčrpanih delavcev si je počitek privoščilo kar sredi vročega asfalta.

Na eni izmed cest v provinci Chongqing na Kitajskem so bili vozniki priča dokaj nenavadnemu prizoru. Na skrajnem desnem voznem pasu so na tleh ležali delavci, ki so si privoščili počitek. Zaščitili so se s tovornjakom, ki so ga postavili ob rob vozišča, šestorica pa je legla na cesto in zadremala. Očitno jih ni motil niti hrup vozil, ki so drvela mimo njih.

Zakaj so si privoščili počitek kar sredi ceste, ni znano. Mogoče jih je izčrpala vročina, saj so se temperature v provinci ta teden dvignile nad 35 stopinj.

Komentarjev 1
  • mumbly 22:49 24.julij 2013.

    Po tako novico vam ni bilo potrebno iti na Kitajsko, da jo najdete. Tile možakarji so se vsaj na rob ceste ulegli. Prejšnji teden se je na magistralni cesti Cikava - Šmarje - Sap počez na cesto ulegel nek mladinec ...prikaži večc iz Zagradca in se nikakor ni hotel odstraniti. Odstranili so ga šele policisti, ki so ga zvezanega odnesli v "marico". To, da sta bile kolone avtomobilov z obeh smeri, da so se vozniki in potniki razburjali, da so nekateri hoteli nuditi tepcu prvo pomoč, ker so mislili, da je povožen, da jih je kar nekaj klicalo 113 in 112 pa ni vredno omembe. Podatke lahko preverite na OKC Ljubljana.