Svet
1914 ogledov

V hotelu našli šest trupel. Razlog smrti je neverjeten

Zastrupitev v Bangkoku Profimedia
Šlo naj bi za zastrupitev.

V enem izmed luksuznih hotelu v osrednjem Bangkoku so našli šest trupel. Oblasti pravijo, da bi lahko šlo za zastrupitev.

Na trupla je včeraj naletel eden izmed hotelskih uslužbencev; gre za trupla treh žensk in treh moških v apartmaju v petem nadstropju hotela Grand Hyatt Erawan. Pokojniki so Vietnamci, dva pa sta imela ameriško državljanstvo, je povedal tajski premier Srettha Thavisin.

Preden so odkrili njuna trupla, naj bi bili mrtvi vsaj 24 ur, je sporočila policija. Apartma je bil zaklenjen od znotraj, vendar je članu osebja uspelo vstopiti skozi posebna vrata.

Vzrok smrti še ni znan, poroča Guardian. Vendar pa je Srettha dejal, da ni bilo znakov ropa ali nasilja. Dodal je, da so bili v sobi "kozarci s sledmi belega prahu" in nedotaknjena hrana, ki je bila prej naročena. Zastrupitev ni izključena, je dejal Thiti.

Zastrupitev v Bangkoku | Avtor: Profimedia Profimedia

Oblasti trenutno iščejo še sedmo osebo, ki je rezervirala stanovanje s šestimi pokojniki.

Grand Hyatt Erawan je hotel s petimi zvezdicami v trgovskem in diplomatskem okrožju Bangkoka. "Premier je ukazal vsem agencijam, naj sprejmejo takojšnje ukrepe, da ne bi vplivali na turizem," je v izjavi zapisala tajska vlada.

Do incidenta je prišlo, ko Tajska poskuša spodbuditi svojo turistično industrijo, ki jo je pandemija močno prizadela in je ključnega pomena za gospodarstvo.

Zastrupitev v Bangkoku | Avtor: Profimedia Profimedia
Strunjan plaža Slovenija Na plaži v Strunjanu našli truplo Ljubljanica Slovenija Slovenija Ob Ljubljanici našli truplo

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Metod Kvargl
    metod1 11:23 17.julij 2024.

    Meni nima kaj biti. Nimam ni za burek...