Svet
1625 ogledov

Veliki kosi stekla leteli po mladih pred vhodom v nočni klub

Dalmatinski portal
Pred nočnim klubom zaradi razbitega stekla poškodovanih več ljudi.

Na trgu Gaja Bulata v Splitu je nekaj po polnoči pred nočnim klubom Central zaradi razbitega stekla poškodovanih več ljudi, je sporočila splitska policija.

Zdravniško pomoč je zaprosilo 22 oseb, od katerih je bila ena huje poškodovana in so jo zadržali v bolnišnici. Ostali so jo sicer bolje odnesli, bili so lažje poškodovani, so sporočili iz splitsko-dalmatinske policijske uprave.

Po do sedaj ugotovljenih podatkih je zaradi velike gneče pred vhodom v klub počila steklena stena na vhodu veleblagovnice poleg vhoda v nočni klub Central v središču Splita. Po pisanju Dalmatinskega portala, so veliki kosi stekla leteli na mlade, ki so čakali v vrsti za vstop v nočni lokal.

V Splitu je poleti polno turistov, žurerjev pa toliko, da so center mesta in vhodi pred klubi videti kot pravo "mravljišče," piše 24sata. Nasploh je mesto prenatrpano, hrup in vrvež pa močno otežujeta vsakdan tamkajšnjih prebivalcev.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.