Svet
10182 ogledov

Video: Isti morski pes v roku dveh ur napadel kar štiri kopalce

Padre Island, Texas. Profimedia Padre Island, Texas.
Na posnetku očividcev so hudo poškodovana iz vode potegnili kopalci.

Na priljubljenem letovišču South Padre Island v okrožju Cameron v Teksasu je včeraj morski pes napadel kar štiri kopalce. 

Teksaški lovski čuvaj, stotnik Chris Dowdy je povedal, da so ob otoku South Padre poročali o štirih ločenih incidentih, v katerih je bil vpleten isti, šest metrov dolgi morski pes. 

Poškodovani so bili trije, najhuje jo je skupila ženska, ki jo je pes ugriznil nogo. Na posnetku enega od očividcev so jo hudo poškodovano iz vode potegnili kopalci, ji poskušali pomagati, dokler ni prispela pomoč. Pozneje so jo s helikopterjem prepeljali v bližnjo bolnišnico. 

Kljub temu, da so reševalci na otoku South Padre, obalnem mestu s približno 2000 prebivalci, pozivali ljudi, naj se zaradi varnosti umaknejo iz vode ali gredo vanjo samo do kolen, so se prvem napadu, v katerem jo je skupil moški ( posnetek spodaj), samo v roku dveh ur zgodili še trije. 

Kako blizu obali je plaval morski pes, se vidi na posnetku kopalca, ki je bil priča dogodku. 

dezurni@styria-media.si

 

 

Komentarjev 4
  • Kmodri_ 18:08 06.julij 2024.

    Je pač lačen ob zelenik agendi! Poskuša prispevati k razogličenju! Priden pesek...

  • Avatar Garancija
    Garancija 11:41 05.julij 2024.

    Sem že mislil da je pri hrvatih

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 11:02 05.julij 2024.

    "Video: Isti morski pes v roku dveh ur napadel kar štiri kopalce".....Kaj nam to pove ?!.. Da so trije napadeni kreteni zreli za Darwinovo nagrado...