Svet
17 ogledov

Video: Policist s pištolo proti kepi

Detektivu ne uide daljše sedenje v pisarni brez pištole in službene značke. (Fot
1/2
Žurnal24 main
Ameriškega policista je vrgla s tira snežna kepa, ki je med organiziranim kepanjem priletela v njegov avtomobil. Potegnil je pištolo in začel groziti, dogodek pa se je znašel na Youtubu.

Policijski detektiv se je v ponedeljek v Washingtonu precej ostro odzval, ko je med organiziranim zabavnim kepanjem sredi ameriške prestolnice ena od snežnih kep priletela tudi v njegov avtomobil. Temnopolti policist, ki je bil v civilni obleki, je potegnil pištolo in začel groziti.

Zbrani so dogodek posneli na mobilnike in ga objavili na svetovnem spletu. Na posnetkih je vidno, da na kraj dogodka pridejo še drugi policisti in pomirijo udeležene, detektiv pa enem izmed posnetkov celo prizna, da je res potegnil pištolo, ker je njegov avtomobil zadela kepa.

Washingtonska policija ni želela potrditi imena detektiva, čeprav se je na posnetkih predstavi kot Bailer. Je pa šefica mestne policije Cathy Lanier po ogledu videoposnetka izjavila, da ni dvoma, da se je popolnoma neprimerno odzval, ko je kepa priletela v njegov avto.

Ali se bo še kdaj znašel na terenu, bo odvisno od preiskave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.