Svet
2886 ogledov

Voznik avta slovenskih registrskih oznak zakrivil smrtno nesrečo na Hrvaškem

Hrvaška policija Epa
Hud prometna nesreča na Hrvaškem, hrvaška policija danes z več podrobnostmi.

Včeraj okrog 5.50 se je v kraju Soline na jugu Hrvaške zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla, šest pa jih je bilo poškodovanih. Pet oseb se je huje telesno poškodovalo, ena pa lažje, pišejo hrvaški mediji.

Nesrečo je povzročil 40-letni državljan Kosova, ki je vozil osebno vozilo slovenskih registrskih tablic, poroča Index. Omenjeni voznik se je s svojim vozilom pomikal iz smeri vzhoda proti zahodu in v nekem trenutku zapeljal na nasprotno smerno vozišče ter s prednjim levim delom trčil v osebno vozilo hrvaških registrskih oznak, ki ga je vozila 45-letna hrvaška državljanka.

V prometni nesreči je umrla voznica osebnega vozila hrvaških registrskih tablic, potnika v vozilu, 45-letnica in 48-letnik, oba državljana Poljske, pa sta se huje telesno poškodovala, a nista življenjsko ogrožena. Po zdravniški oskrbi so ju zadržali na zdravljenju v dubrovniški bolnišnici.

Voznik osebnega avtomobila slovenskih registrskih oznak se je v prometni nesreči hudo poškodoval, a ni življenjsko ogrožen, in je bil po prejeti zdravniški pomoči zadržan na zdravljenju v dubrovniški bolnišnici. Hude telesne poškodbe sta utrpela tudi potnika iz istega vozila, prav tako državljana Kosova, 42-letnica in 11-letni otrok, ki sta ostala na zdravljenju v dubrovniški bolnišnici. 18-letnik se je v tem vozilu lažje poškodoval, po zdravniški pomoči pa je bil izpuščen domov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 14:49 16.avgust 2024.

    In kakšno zvezo imajo slovenske registrske tablice v nesreči ?

  • Avatar NickMason
    NickMason 14:39 16.avgust 2024.

    Zelenjavarji niso glih dobri vozniki