Svet
70 ogledov

Vsi gledajo Trumpovega varnostnika

Trump varnostnik Profimedias
Svet z zanimanjem opazuje fotografije in posnetke z dneva, ko je prisegel novi ameriški predsednik Donald Trump. Oči upirajo v njegovega varnostnika.

Poglede je varnostnik pritegnil, ker je med sprehod Donalda Trumpa in Melanije po ulicah glavnega mesta, desno roko ves čas držal v istem položaju. Hitro so se pojavili komentatorji, ki so prepričani, da poznajo razlog za tako nenavadno vedenje varnostnika.

Med uporabniki YouTubea se je razširil video, ki opozarja na to, da naj bi varnostnik nosil protezo. S svojo roko pa naj bi pod plaščem držal pištolo. Tako bi lahko nemudoma ukrepal, če bi bilo treba. Da bi podprli svojo tezo, so na spletu objavili celo posnetek omenjenega sprehoda. 

 

Najverjetneje gre le za splet naključij in preveč bujno domišljijo nekega posameznika. S spodnje fotografije je moč sklepati, da ne gre za protezo, temveč dejansko za varnostnikovo roko. 

varnostnik Trump | Avtor: Profimedias Profimedias

 

Komentarjev 6
  • kapibara 15:15 26.januar 2017.

    Pa tudi če ima za kamuflažo.. za to pa je BODIGARD

  • Žurnalček 18:22 25.januar 2017.

    Živel sem v kraju na jugu , kjer so naenkrat vsi na poletnem korzu nosili jakne . Jaz po enih parih dneh vprašam prijatelja , kaj po tej vročini nosi jakno , vroče za crkent , on pa samo odpre ...prikaži veče in zapre . Vse jasno . Vsak z jakno je nosil pištolo !

  • pesnik51 18:09 25.januar 2017.

    Saj Youtube ni tako daleč, da najdete original video, kjer se vidi da premika roke .. ostalo je pa žutas štampas za klike .. novinarji pa itak znajo samo prepisati