Svet
5 ogledov

Zadavil nosečo ženo

Očividci zgroženi pripovedujejo, da je napadalec z odsekano glavo v roki stekel Žurnal24 main
Španska policija je prijela 21-letnika, ki je osumljen umora svoje noseče žene. Truplo je očetu pokojne pokazal kar prek spletne kamere.

V Španiji je 21-letnik vpričo triletne hčerke zadavil svojo 19-letno ženo, ki je bila v petem mesecu nosečnosti. Po do zdaj zbranih podatkih naj bi se umor zgodil potem, ko je 19-letnica partnerju povedala, da otrok, ki ga nosi, ni njegov ter da želi končati njuno zvezo, poroča španski portal 20minutos.

Truplo pokazal prek spleta
Po umoru je Romun prek spletne kamere govoril z očetom pokojne in mu pokazal njeno truplo. Grozil naj bi tudi z umorom njene 13-letne sestre, ki je živela z njima. V času tragičnega dogodka je bila doma tudi njuna triletna hčerka. 

Pretresen oče je takoj obvestil romunske policiste, ki so nemudoma obvestili svoje kolege v Španiji. Španski policisti so se takoj po prijavi odpravili na kraj dogodka, kjer so v postelji našli pokojno žensko.

Nista imela težav
Kot je povedala pokojničina mama, par ni imel nikakršnih težav. Da se nikoli nista prepirala ter da sta bila čisto normalen in izobražen par, je policistom potrdil tudi sosed.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.