Svet
5345 ogledov

Žalosten konec velike iskalne akcije

nesreča jezero Sulihall otroci led iskalna akcija Profimedia
Avstralska policija je potrdila, da so našli posmrtne ostanke, za katere domnevajo, da so pripadali 12-letnemu dekletu, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Avstralska policija je našla posmrtne ostanke, ki naj bi pripadali 12-letni deklici, ki je izginila v torek po domnevnem napadu krokodila med plavanjem v potoku Mango Creek v bližini naselja Palumpe v avstralski zvezni državi Severni teritorij.

Dekle so nazadnje videli v torek med plavanjem v potoku Mango Creek, ki se nahaja v bližini naselja Palumpe in staroselske skupnosti Nganmarriyanga v odročnem predelu avstralskega Severnega teritorija, več kot 300 kilometrov jugozahodno od tamkajšnje prestolnice Darwin.

Napadi krokodilov v tropskih območjih na severu Avstralije niso redkost. Tam namreč živi veliko krokodilov letvičarjev, ki lahko zrastejo do velikosti šestih metrov in občasno napadajo tudi ljudi, ti napadi pa so pogosto smrtonosni.

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.