Uporabno
60 ogledov

NLB eden največjih partnerjev smučarskih disciplin v Sloveniji

smučanje smučar sneg Profimedia Fotografija je simbolična.
Šport nas navdušuje in zbližuje. V trudu, požrtvovalnosti, uspehih in zmagoslavju športnikov, pa tudi v dostojanstvenem prenašanju porazov, najdemo navdih, ki ga lahko nemalokdaj prenesemo tudi v poslovno okolje.

Prav športna miselnost je namreč tista, ki jo na globalnem parketu potrebujeta tudi naše gospodarstvo in podjetništvo. NLB zato že desetletja ponosno podpira slovenski šport, več kot 20 let pa smo tudi ponosni podpornik alpskih disciplin.

ana drev alpsko smučanje | Avtor: EPA EPA

Podpori alpskih disciplin smo zadnja leta dodali tudi podporo prireditev svetovnega pokala v smučanju za ženske Zlata Lisica, smučarskih poletov za moške v Planici, nordijskih disciplin (skakalci in tekači na smučeh) in biatlona, partnerstvo dogodkov svetovnega pokala v skokih za ženske na Ljubnem, partnerstvo dogodkov v biatlonu na Pokljuki, ter moškega smučarskega pokala Vitranc. S tem smo v NLB postali eden največjih partnerjev smučarskih disciplin v Sloveniji.   

A le kaj bi bili tovrstni športni prazniki brez navijačev, ki s srčnim navijanjem energijo prenašajo tudi na tekmovalke in tekmovalce? Da bodo tudi zanje zimski športni dogodki nepozabni, bomo poskrbeli z različnimi ugodnostmi.

Obiskovalcem svetovnega pokala v biatlonu na Pokljuki, v smučanju - Zlata Lisica (za ženske) in Vitranc (za moške) v Kranjski gori ter svetovnega pokala v poletih v Planici z Mastercard kartico ali mobilno denarnico NLB Pay bomo namreč omogočili hitri vstop na prizorišče mimo običajne vrste.

Vsi uporabniki mobilne denarnice NLB Pay pa bodo lahko na prireditvah hitreje opravili nakup izbrane pijače. Poleg tega bodo lahko vsi obiskovalci tekem za naše športnike s ponosom dvigovali navijaške pahljače, naši sledilci na družabnih omrežjih NLB pa bodo imeli veliko priložnosti, da osvojijo podpisane športne rekvizite.

Verjamemo v uspehe

Vsak šampion je bil sprva popoln začetnik. A še tako velik talent potrebuje na svoji poti podporo in oporo. V NLB smo eden največjih podpornikov slovenskega športa, saj verjamemo, da če lahko uspe zgolj enemu, je vredno podpirati vse. Zato nismo le eden največjih partnerjev alpskih in nordijskih disciplin ter večjih zimskih dogodkov pri nas, ampak ponosno podpiramo tudi nogomet, rokomet, namizni tenis, košarko na vozičku, torej ligo NLB Wheel, ter Košarkarski klub Cedevita Olimpija, regijsko tekmovanju v košarki Aba Liga j.t.d. in odbojkarsko reprezentanco.