Uporabno
6 ogledov

Oprema za trgovine - Sodobni sistemi za označevanje cen in pospeševanje prodajnih aktivnosti

Promotrade.si Promotrade.si
Oprema za trgovine vključuje napredne sisteme za označevanje cen postrežnih in samopostrežnih izdelkov. Pri tem se uporablja PromoLabel in PromoSign prikaze različnih formatov in barv, ki so opremljeni z zanesljivimi dodatki za pritrjevanje.

S temi rešitvami se označi izdelke v različnih oddelkih kot so meso, delikatesa, siri, slaščice, kruh in pekovsko pecivo ter v svežem programu, ki zajema sadje in zelenjavo.

Specializirane rešitve za trgovske verige

Promotrade nudi ustrezne obešalne sisteme in prilagojene displeje za številne živilske in druge trgovske verige. Pospeševalne prodajne aktivnosti se izvajajo od vhodov do posameznih izdelkov na policah, s čimer se kupce usmerja k izpostavljenim izdelkom. Pri tem se uporablja različne rešitve kot so izložbeni in stenski klip-klap okvirji, A-stojala, reklamna stojala, okvirji, magnetne ročke ter raznovrstni označevalci na policah.

V kategoriji oprema za trgovine, si lahko ogledate njihovo celotno ponudbo.

Natančno označevanje cen z numeratorji

Numeratorji so dvovrstni numerični sistemi, ki omogočajo natančen izpis cen, datumov uporabe ali šifer artiklov. Vsaka vrstica lahko vsebuje do 8 znakov, kar pomeni skupno 16 znakov. To je idealno za etikete dimenzij 26 x 16 mm, kar omogoča jasno in učinkovito označevanje.

Prozorni PVC okvirji omogočajo fleksibilno vstavljanje po krajši stranici. Namenjeni so enostavni uporabi in so združljivi z zaščitnimi žepi, magneti, teleskopskimi stojali, kavlji ter drugimi priključki. Ti okvirji so idealna rešitev za učinkovito prikazovanje različnih vsebin. Kasetni cenik ima črno ozadje in prozoren drsnik za vstavljanje besedila velikosti 70 x 49 mm. Na zadnji strani ima možnosti za različne priključke. Celotne dimenzije izdelka so 74 x 55 mm, kar omogoča jasno in privlačno prikazovanje cen in informacij.

Promotrade.si | Avtor: Promotrade.si Promotrade.si

Regalni označevalci so na voljo v različnih oblikah in tiskih in so prilagojeni vašim željam. Označevalci so bistveni za poudarjanje akcijskih cen, izpostavitev izdelkov ali drugih promocijskih kampanj. Namestitev je mogoča neposredno na regalno letev ali s pomočjo stoperja. Nosilec prospektov s štirimi predali za velikost A5 prinaša organiziranost in fleksibilnost v vaš prostor. Ta uporaben nosilec lahko preprosto namestite na mizo ali pritrdite na steno, glede na vaše potrebe. Trojni A4 predal ponuja obilo prostora za urejanje različnih promocijskih materialov ali informativnih letakov.

A stojalo za učinkovito vizualno komunikacijo

A stojalo je izjemno učinkovito orodje za vizualno komunikacijo, saj omogoča jasno predstavitev sporočil ali oglasov na različnih mestih. Njegova zasnova zagotavlja privlačno in pregledno prikazovanje informacij, kar povečuje njihovo vidnost in doseg. Reklamna A stojala postajajo vedno bolj priljubljeno orodje za oglaševanje in trženje v različnih industrijah in situacijah. Zaradi svoje prenosljivosti in enostavne postavitve se lahko uporabljajo kjerkoli, kjer želite pritegniti pozornost na svojo dejavnost, posebno ponudbo ali nov izdelek. Cena A stojal je odvisna od več dejavnikov, kot so velikost, material in oblika. Kljub tem variacijam so A stojala cenovno dostopna in ponujajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Promotrade.si | Avtor: Promotrade.si Promotrade.si
Promotrade

Podjetje Promotrade d.o.o. je priznano slovensko podjetje, ki se ukvarja s trženjem sistemov za pospeševanje prodaje, označevanje, vizualno komuniciranje, usmerjanje, varovanje blaga in številne druge napredne trgovinske rešitve. Z dejavnostjo so začeli že leta 1989, ko so kot pionirji uvedli tovrstne sisteme v regiji. Več kot 25 let delovanja na trgu, spremljanje najnovejših trgovinskih trendov v Evropi in po svetu, ter odlični odnosi z dobavitelji in kupci so prispevali k razvoju in ponujanju sodobnih rešitev za trgovske in proizvodne sisteme ter druge stranke.

So zaupanja vreden in kompetenten tim, ki nenehno nadgrajuje in širi svojo dejavnost, pri tem pa ostaja zvest najnovejšim trgovinskim rešitvam. Sodelujejo s priznanimi partnerji iz celega sveta in ponujajo tudi lastne inovativne izdelke. Svoje znanje, kreativnost in bogate izkušnje neprestano usmerjajo v iskanje inovativnih, kakovostnih in zaupanja vrednih sistemov in rešitev za stranke.

Web Center optimiziral spletne strani za različna podjetja

V podjetju Web Center smo nepogrešljiv partner za SEO optimizacijo za različna podjetja. Poglejmo si nekaj primerov našega dela.

Za Prevajalsko akademijo smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo prevod diplome. Ta optimizacija je pripomogla k večji prepoznavnosti in lažjemu dostopu do storitev prevajanja diplom, kar je povečalo število povpraševanj in naročil. Sodni prevodi diplom in spričeval so pogosto potrebni v različnih uradnih postopkih. Gre za prevode, ki jih zahteva pravni sistem, uradne institucije ali sodišča, in vključujejo dokumente, povezane z izobraževanjem, kot so diplome in spričevala. Sodni prevod diplome in spričeval je potreben, ko se odpravljate na delo ali študij v tujino.

Podjetju Carbonautica smo pomagali pri optimizaciji spletne trgovine za ključno besedo sailboat wheel cover. S tem smo povečali njihovo prepoznavnost med lastniki jadrnic, kar je rezultiralo v večjem povpraševanju po njihovih zaščitnih prevlekah za volane jadrnic. Prevleka za volan je izdelana na osnovi akrila, kar ji daje teksturen videz, podoben tkanini. Ima težo 360 g/m², kar zagotavlja njeno trpežnost in kakovost. Material pokrova je izjemno odporen na vodo in UV žarke, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost na različne vremenske razmere.

Za Etnobotaniko na Hrvaškem smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo kana za kosu. Rezultat te optimizacije je bila večja prepoznavnost naravnih barv za lase, kar je privedlo do večjega zanimanja in prodaje teh izdelkov. Ekološka kana v prahu je naravno barvilo za lase, ki lase obarva v čudovite oranžno-rdeče tone, če jo uporabimo samostojno. Za različne barvne odtenke se lahko kombinira z rastlinskimi barvami, kot so indigo, amla, sena in hibiskus. Zaradi visoke kakovosti prahu in pravilne priprave kana odlično prekrije sive lase.

Podjetju Mjob smo pomagali optimizirati spletno stran za ključno besedo letnji poslovi za srednjoskolce. S to optimizacijo smo mladim olajšali iskanje priložnostnih del v Srbiji med poletnimi počitnicami, kar je povečalo število prijav in obiskanost spletne strani. Poletje je idealen čas za iskanje sezonske službe, ki vam bo poleg dobrega zaslužka prinesla tudi dragocene življenjske izkušnje in nova poznanstva. Takšna služba vam lahko ponudi tudi priložnosti za zanimiva potovanja v tujino.

Za podjetje Avtotehna VIS smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo poslovni najem vozil. Optimizacija je omogočila podjetjem enostavnejše iskanje informacij o najemu vozil, kar je izboljšalo konverzije in povečalo število strank. Poslovni najem vozil, znan tudi kot operativni leasing, omogoča podjetjem najem enega ali več vozil z vnaprej določeno mesečno najemnino in pogodbeno določenim trajanjem najema. Glavni namen poslovnega najema je zmanjšanje časa, potrebnega za nakup in vzdrževanje vozil, ter optimizacija stroškov, povezanih z voznim parkom podjetja.

Če tudi vi potrebujete strokovno pomoč pri optimizaciji spletnih strani, smo pri Web Centru pravi naslov za vas. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali doseči boljše rezultate v iskalnikih in povečati vašo spletno prisotnost. Kontaktirajte nas in poskrbite za uspeh vašega podjetja na spletu.

Promotrade.si | Avtor: Promotrade.si Promotrade.si

Potrebujete pomoč pri SEO optimizaciji? Stopite v stik z nami!

Za brezplačno analizo vašega obstoječega stanja stopite v stik z nami na info@web-center.si ali na 041-201-730.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.