Uporabno
67 ogledov

Podjetje NIK-LES d.o.o. - Primarna ponudba in Showroom

NIK-LES d.o.o. NIK-LES d.o.o.
Podjetje NIK-LES d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2004 in letos novembra ponosno praznuje 20. obletnico.

Naša primarna ponudba je sestavljena iz lesenih, kovinskih in oblazinjenih stolov,  barskih stolov, miz ter vrtnega pohištva. Specializirani smo za opremljanje javnih objektov, hotelov, restavracij, barov, vseh drugih notranjih in zunanjih prostorov gostinskih objektov pa tudi bivalnih prostorov vaše hiše ali stanovanja.

Pod blagovno znamko Showroom.si imamo 250 m2 velik razstavni salon v Domžalah. Svojim strankam želimo ponuditi pohištvo, ki je primerno glede na njihove  potrebe in želje in jim ustvariti delovno oziroma bivalno okolje v katerem se bodo zares izvrstno počutili. Podjetje NIK-LES ponuja proizvode priznanih evropskih proizvajalcev Pedrali, Infiniti, Ton, Glamee, Della Valentina Office, Calligaris, Arper, König+Neurath, Wiesner Hager, Sitland, Ld Seating in drugih. Pri odločitvi, kateri stoli in mize so primerni za vas, vam bomo z veseljem svetovali, večino modelov pa si lahko pri nas ogledate in preizkusite.

NIK-LES d.o.o. | Avtor: NIK-LES d.o.o. NIK-LES d.o.o.

Usmerjenost k kakovosti in modernemu dizajnu

Specializirani smo za opremljanje delovnega in bivalnega prostora. Z rednim spremljanjem zadovoljstva uporabnikov našega pohištva vzporedno poteka delo strokovnega tima in stalne izboljšave ter razvoj v skladu z željami uporabnikov

Usmerjenost k sodobnemu dizajnu, visoka kakovost, kratki dobavni roki ter uslužne storitve za stranke so temeljne vrednote našega podjetja.

Showroom sestavlja strokovna in navdušena ekipa, ki je usmerjena k kakovostnemu delu s strankami in zadovoljevanju najrazličnejših okusov. Našim strankam nudimo vse informacije ter jih po želji usmerjamo pri izbiri.

Showroom pa se prav tako ponaša z znanjem in 20 letnimi izkušnjami pri opremljanju modernih pisarniških prostorov in ambientov. S svojim prodajnim programom, kvalitetno storitvijo in spoštovanja svojih kupcev. V sodelovanju z italijanskimi in nemškimi proizvajalci pisarniškega pohištva, smo postali eden večjih dobaviteljev pohištvene opreme ter sinonim za kredibilnost, zaupanje in visoko kakovost izdelkov.

Prodajni program zajema pisarniško pohištvo za vodilna in operativna delovna mesta, konferenčno pohištvo ter pohištvo za recepcije in sprejemnice. Med novejše izdelke spadajo električno nastavljive pisalne mize in home office pohištveni program.

NIK-LES d.o.o. | Avtor: NIK-LES d.o.o. NIK-LES d.o.o.

Program pisarniškega pohištva dopolnjujejo visoko kakovostni ergonomski pisarniški stoli za vodilna in operativna delovna mesta, konferenčni stoli, večnamenski stoli ter industrijski, laboratorijski in ESD stoli, fotelji in sedežne garniture.

Vsi naši izdelki so proizvod izključno uveljavljenih evropskih proizvajalcev, s katerimi dosegamo najvišjo kakovost izdelave in materialov. Dokaz temu so GS certifikati varnosti, LGA certifikati ergonomije ter certifikati okolju prijazne proizvodnje in uporabe reciklažnih materialov.

Ponašamo se s kratkimi dobavnimi roki, veliko izbiro barv in materialov, strokovno montažo ter vrhunsko prodajno in poprodajno storitvijo.

Podjetje NIK-LES d.o.o. je že vrsto let  ponosni nosilec bonitetne ocene A+, letos pa smo pridobili tudi certifikat zlate bonitetne odličnosti, kateri potrjuje, da je podjetje v treh zaporednih letih ustvarilo odlične poslovne rezultate in je več kot vredno zaupanja.

V prihodnosti podjetje vidi glavne priložnosti predvsem v širitvi na tuje trge, kot je Hrvaška, z blagovno znamko prodaja-stolica.com in razvoju svojih storitev ter tudi v  reševanju zahtevnejših, specifičnih problemov designa notranje opreme prostorov njihovih strank za poslovne prostore in za domače prostore.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.