Uporabno
13 ogledov

Rabljena vozila Celje - najboljša ponudba za vsak žep

promotrade Promotrade.si
Avtotehnika Celje je priznano podjetje, ki se ukvarja s prodajo rabljenih vozil različnih blagovnih znamk ter novih vozil znamk Renault, Dacia in Nissan. Poleg tega nudijo servisne storitve, prodajo originalnih nadomestnih delov in opreme ter cenitev škode za večje slovenske zavarovalnice.

Pri njih so na voljo nova in rabljena vozila Celje z jamstvom. Ponujajo cenitev in odkup vašega rabljenega vozila, urejanje zavarovanja, registracije, financiranja in nakupa nadomestnih delov ter cenitev škode.

Njihove storitve nenehno izboljšujejo. Skrbijo, da so njihovi strokovnjaki opremljeni z najnovejšimi znanji, orodji, ki jih priporočajo proizvajalci vozil, in kakovostnimi materiali. Njihova strategija se osredotoča tudi na ohranjanje čistega okolja in vzpostavljanje dobrih medčloveških odnosov, zato so prava izbira za rabljena vozila Celje.

promotrade | Avtor: Promotrade.si Promotrade.si

Zakaj izbrati Avtotehniko Celje?

Avtotehnika Celje posluje na trgu že od leta 1983 in zaposluje 52 strokovnjakov, ki so usposobljeni za svoje področje. Obiščite jih, ker so prijetno drugačni. Ne trdijo, da so popolni, a svoje delo opravljamo s srcem. Avtotehnika Celje je med najbolj priznanimi v prodajno-servisni mreži Renault Nissan Slovenija, kar potrjuje kakovost njihovega dela. Pozorni so na želje njihovih strank, razumejo njihove potrebe in jim znajo dobro svetovati. Z novimi trendi v mobilnosti se prilagajajo tudi trajnostnim rešitvam, ki so prijazne do proračuna vsakega kupca.

Podjetje se nahaja na Bežigrajski cesti 13, blizu centra Celja. Zaposlujejo izkušene avtomehanike in avtokleparje, ki izvajajo temeljite preglede rabljenih vozil, ki vključujejo 103 kontrolne točke, z enoletnim jamstvom. Prijazni prodajalci in svetovalci pa strankam pomagajo pri izbiri in nakupu avtomobila. Pri Avtotehniki Celje ponujajo različne možnosti financiranja za nakup novih in rabljenih vozil, vključno s klasičnim kreditom in leasingom, brez potrebe po predplačilu. Stroški mesečnih obrokov ostanejo enaki do konca obdobja odplačevanja. Za več informacij lahko stranke pokličejo na telefonsko številko ali pošljejo elektronsko pošto.

promotrade | Avtor: Promotrade.si Promotrade.si

Katere so prednosti nakupa rabljenega vozila?

Nakup novega avtomobila zahteva precejšen finančni vložek, pri čemer vozilo v prvih petih letih izgubi približno 50 % vrednosti. Za takšno vozilo je skoraj nujno skleniti polno kasko zavarovanje, še posebej, če je nakup financiran z lizingom. Poleg tega avtomobil že ob odvozu iz salona izgubi do 15 % vrednosti, kar pomeni, da bo vrednost avtomobila nižja od preostalega dolga. Obvezno servisiranje na pooblaščenih servisih, ki so običajno dražji, je potrebno za ohranjanje garancije.

Rabljeni avtomobili imajo nižje stroške osnovnega vzdrževanja in ugodnejše zavarovalne premije, vključno z možnostjo delnega kaska. Nakupna cena je nižja, kar zmanjšuje izgubo vrednosti in omogoča lažjo prodajo ali menjavo. Lastniki rabljenih vozil so pogosto manj obremenjeni z brezhibnim zunanjim stanjem vozila. Starejša in preizkušena tehnologija omogoča lažje predvidevanje morebitnih okvar in potrebnih popravil.

promotrade | Avtor: Promotrade.si Promotrade.si

Želite izboljšati vaše pozicije v Googlu?

V podjetju Web Center se ponašamo z dolgoletnimi izkušnjami na področju SEO optimizacije in optimizacije spletnih trgovin, ki so ključni del uspešne digitalne prisotnosti podjetij. Z optimizacijo spletnih strani za različne stranke smo pomagali izboljšati spletno vidnost in povečati organski promet za številna podjetja.

Za podjetje Avtotehna VIS smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo "zaščita podvozja". Ta ključna beseda je bila strateško izbrana, da bi povečala vidnost podjetja v iskalnikih in privabila potencialne stranke, ki iščejo rešitve za zaščito podvozja. Zaščita podvozja, ki temelji na vodni osnovi, je odlična izbira za zaščito vašega vozila pred korozijo. Ta metoda ne le da zagotavlja visoko stopnjo zaščite, ampak tudi zmanjšuje neprijetne vonjave in je prijazna do okolja zaradi svoje vodne sestave. Z uporabo teh sredstev boste hkrati zaščitili svoje vozilo in pripomogli k ohranjanju okolja. S tem ukrepom boste prihranili pri stroških popravil in izboljšali stanje vašega vozila.

Podjetje Promotrade se ukvarja s prodajo stojal za plakate. Za to podjetje smo izvedli optimizacijo spletne trgovine za ključno besedo stojalo za plakate. Vetrna stojala s clip-clap okvirji za zunanjo uporabo so posebej zasnovana za zaščito plakatov in oglasnih sporočil pred vlago in vdorom vode. Ta zaščita zagotavlja, da vaš oglas ostane v odličnem stanju tudi v deževnem vremenu. Konstrukcija teh stojal je narejena iz nerjavečega materiala, kar omogoča njihovo izpostavljenost različnim vremenskim pogojem brez tveganja za rjavenje ali propadanje. S tem smo se osredotočili na izboljšanje pozicije spletne strani v iskalnikih za to specifično ključno besedo, kar je pripomoglo k večji prepoznavnosti blagovne znamke in povečanju števila konverzij.

Za podjetje Workforce smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo posao Zagreb. Cilj te optimizacije je bil povečati vidnost strani v iskalnikih za tiste, ki iščejo zaposlitvene priložnosti v Zagrebu. Workforce se ponaša z bogatimi izkušnjami pri povezovanju talentiranih posameznikov z uglednimi podjetji v Zagrebu. Njihov cilj je najti pravo ujemanje med kandidatom in podjetjem, da bi zagotovili popolno skladnost med vašimi sposobnostmi in potrebami delodajalca. Ekipa strokovnjakov v Workforce dobro pozna lokalni trg dela, kar vam omogoča, da izstopate med ostalimi kandidati in dosežete svoje sanjsko delovno mesto.

Podjetje Workforce nam je prav tako zaupalo optimizacijo za ključno besedo oglasi za posao Niš. Ta optimizacija je omogočila boljšo dostopnost spletnih oglasov za iskalce zaposlitve v Nišu, kar je pripomoglo k večji prepoznavnosti podjetja in uspešnejši povezavi z lokalnim trgom dela. Workforce je priznano mednarodno podjetje, specializirano za posredovanje zaposlitve in nudenje različnih kadrovskih storitev. Njihova podružnica v Nišu ponuja številne zaposlitvene priložnosti in možnosti za karierni razvoj za lokalne prebivalce. Trenutno Workforce išče nove kadre za več različnih prostih delovnih mest.

Za podjetje IKI smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo tračna žaga za kovino. Optimizacija je vključevala prilagoditve vsebine in tehnične nastavitve, da bi izboljšali uvrstitev spletne strani za to specifično iskalno poizvedbo, kar je pripomoglo k večji prepoznavnosti njihovih izdelkov in povečanju prodaje. Tračna žaga je električno orodje, ki uporablja dolgo, ostro rezilo v obliki neprekinjenega traku nazobčane kovine. Namenjena je rezanju različnih materialov. Industrijske tračne žage, namenjene rezanju kovin, se uporabljajo v različnih proizvodnih okoljih kot so tovarne in delavnice za obdelavo konstrukcijskega jekla in kovinskih palic.

Če tudi vi potrebujete pomoč pri optimizaciji strani za iskalnike in želite izboljšati svojo vidnost v iskalnikih, se obrnite na nas. Ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala pri optimizaciji vaše spletne prisotnosti, da boste lahko dosegli svoje poslovne cilje.

promotrade | Avtor: Promotrade.si Promotrade.si

Potrebujete pomoč pri SEO optimizaciji? Stopite v stik z nami!

Za brezplačno analizo vašega obstoječega stanja stopite v stik z nami na info@web-center.si ali na 041-201-730.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.