Uporabno
3977 ogledov

Spoznajte naslednjo generacijo kolagenov iz Medexa

ženska koža lepota Shutterstock
Medex je ambasador patentiranih kolagenov z mednarodnimi kliničnimi študijami, ki zagotavljajo učinkovitost in kakovost delovanja. Mineva več kot deset let od razvoja njihovega prvega izdelka s kolagenom.

V tem času so razvili široko linijo lepotnih prehranskih dopolnil, ki prispevajo k svežemu in mladostnemu videzu. Široka linija kolagenov je zasnovana na podlagi povratnih informacij uporabnic in z velikim posluhom za še tako unikatno potrebo vsake ženske. Naslednja generacija kolagenov je obogatena z dodatnimi aktivnimi sestavinami, ki izkoristijo potencial kože, las in nohtov za maksimalen učinek.

Kolagen, Medex | Avtor: Medex Medex
Kolagen lift v tekočini 300 ml.

Bogata formula morskega kolagena s svežim okusom in v trajnostnem pakiranju

Kolagen lift v tekočini vsebuje patentiran hidroliziran kolagen Naticol®, ki je morskega izvora, z dodatkom elastina, hialuronske kisline, vitaminov in mineralov. Naticol® klinično dokazano zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože ter ohranja zdrave lase in nohte.

Kolagen, Medex | Avtor: Medex Medex
Kolagen Q+ kapsule

Bogata formula vegetarijanskega kolagena brez konzervansov in sladil

Kolagen Q+ v kapsuli vsebuje patentiran vegetarijanski kolagen in elastin iz membrane jajčne lupine z dodatkom koencima Q10, vitaminom C in minerale s širokim učinkovanjem na kožo, nohte, lase in sklepe. Membrana jajčne lupine Ovoderm® klinično dokazano prispeva k elastičnosti in čvrstosti kože. Ostale sestavine to funkcijo v sinergiji podpirajo.

Učinkovita prehranska dopolnila, izdelana v Sloveniji

Naše telo kolagen proizvaja samo, vendar se po 20. letu starosti proces nastajanja kolagena v telesu upočasni. To najprej opazimo na koži, ki postaja suha in upadla, pojavijo se gube, nohti postanejo krhki in lomljivi, lasje pa tanjši. Ta naravni procesa lahko zaviramo z dodajanjem kolagena v obliki prehranskih dopolnil. Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in sodi med strukturne proteine s funkcijo dajanja opore in oblike. V telesu je kar 28 različnih vrst kolagena, ki predstavljajo 30 % vseh beljakovin. Kolagen je pomemben gradnik kože, mišic, sklepnega hrustanca in vseh vezivnih tkiv.

Spoznajte naslednjo generacijo kolagenov, obogatenih s svežo formulo aktivnih in klinično dokazanih sestavi za lepo kožo, lase in nohte. Izberite svojo najljubšo obliko kolagena, prilagojeno svojim potrebam.

Medex | Avtor: Medex Medex