Uporabno
1818 ogledov

Veseli december brez utrujenosti

Myrkl, prehransko dopolnilo Myrkl
Kako biti svež »dan potem« v veselem decembru?

Po dveh letih je končno prišel december, ko se lahko podružimo s prijatelji, zabavamo, poveselimo, nazdravimo in zaključimo leto kot nekoč. Včasih druženje spremlja tudi kakšen kozarček preveč. Zmerno uživanje pijač med druženjem, praznovanjem je del tradicije v Sloveniji. 

Za preganjanje zmačkanosti ima vsak svoj recept od kisle juhe, mastne hrane, veliko popite vode, hladnega tuša, itd. Za pomoč se veliko ljudi obrne na splet, k prijateljem za pomoč pa lahko povprašate tudi v lekarni. Na voljo so izdelki, ki lahko pomagajo, da ste naslednji dan sveži, z manj utrujenosti in z več energije. To je koristno za vse, ki živijo aktivno življenje, od katerega si ne morejo oddahniti, kot so mladi starši, delovno aktivno prebivalstvo.

Myrkl, prehransko dopolnilo | Avtor: Myrkl Myrkl

Novost v letu 2022, formula AB001 in nova prehranska dopolnila

V letu 2022 so bili v Evropski uniji in v Veliki Britaniji predstavljeni izdelki, ki zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost in prispevajo k sproščanju energije pri presnovi, saj vsebujejo vitamin B12 z dokazano učinkovitostjo. Eden izmed njih vsebuje patentirano in klinično dokazano formulacijo AB001™ 

AB001™ je visoko učinkovita mešanica dobrih bakterij (Bacillus Subtilis in Bacillus Coagulans), obogatena z L-cisteinom in vitaminom B12. AB001™ je v neodvisni študiji pokazala obetajoče rezultate in se raziskuje naprej.Vitamin B12 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k delovanju živčnega sistema, prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju. Vse sestavine izdelka so priznane kot varne glede na evropske predpise s strani Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).

Myrkl je edino prehransko dopolnilo, ki vsebuje AB001™ formulo. Na voljo je v lekarnah in specializiranih prodajalnah.

Myrkl, prehransko dopolnilo | Avtor: Myrkl Myrkl

Myrkl in AB001™ sta rezultat 30 let raziskav in razvoja švedskega farmacevtskega podjetja De Faire Medical (DFM), ki se osredotoča na razvoj revolucionarnih prehranskih dopolnil. Več informacij najdete na TEJ POVEZAVI oziroma TUKAJ.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.