Vizita za živali > Novice
55 ogledov

Celje ta konec tedna v znamenju psov

CACIB Ljubljana 2016 Katja Vogrinec
Videli bomo več kot osemsto psov na dan in zpoznali preko 160 različnih pasem.

V soboto, 20. februarja, in v nedeljo, 21. februarja, bo v hali L Celjskega sejma potekal tradicionalni kinološki dogodek, odvijali se bosta mednarodni razstavi psov vseh pasem CACIB CELJE 2016 in WINTER WINNER 2016.

Sodnikom in obiskovalcem se bo letos predstavilo več kot 800 psov dnevno, od tega več kot 160 različnih pasem z lastniki iz več kot 20 držav. Ocenjevanje psov po razstavnih krogih, ki bodo razvrščeni v obeh nadstropjih, se bo oba dneva pričelo ob 9.30 uri.

Tudi specialke

V soboto bo poleg specialne CAC razstave psov FCI 5 z pričetkom ob 13. uri od 17. ure dalje potekala še specialna CAC razstava Shar peiev. Popoldan bo potekalo tudi tekmovanje mladih razstavljalcev Junior handling (ob 15.00), pa tudi BIS CACIB Celje (16.00) in BIS Specialne CAC razstave psov FCI 5 (17.30).

V nedeljo bo ob 14.30 bo potekalo tekmovanje mladih razstavljalcev Junior handling, ob 15.15 nam bo skupina deklet iz ŠKD Emona predstavila Dog dancing, ob 15.30 se pa začne BIS CACIB Winter Winner.

Vstopnina za odrasle znaša pet evrov, za upokojence in za člane kinoloških društev (z veljavno člansko izkaznico) 2,5 evra, medtem ko imajo otroci do 15 leta in invalidi brezplačen vstop. Psi, ki niso prijavljeni na razstavo, letos zaradi izjemno velikega števila prijav ne bodo imeli vstopa.

Organizatorji obljubljajo, da bo na voljo tudi pestra ponudba hrane in zanimiva ponudba opreme za pse na številnih stojnicah. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.