Vizita za živali > Novice
15 ogledov

Obtičal v dvigalu in sam poklical pomoč

Španska policija Profimedias
Varnostniki so presenečeno ugotovili, da je na pomoč, potem ko je ostal ujet v dvigalu, poklical kuža.

Varnostna služba podzemne železnice v Barceloni je vajena prejemati klice na pomoč vseh vrst, a zlepa ne bodo pozabili dneva, ko je na pomoč poklical štirinožec.

Pes je bil ujet v dvigalu podzemne železnice in v paniki začel pritiskati na vse gumbe v prostoru, med drugim je aktiviral tudi gumb SOS in poklical v Center za varnost in civilno zaščito, je poročal katalonski časnik La Vangaurdia. 

Bil je povsem izgubljen

"Ko je operater vklopil notranjo kamero v dvigalu je presenečen videl, da je na gumb pritisnil pes," so v tedenskem glasilu zapisali v javnem podjetju, ki upravlja podzemno železnico v katalonski prestolnici. 

Dejali so še, da se je kuža, ki je na sebi imel vratnico, najverjetneje izgubil, saj je bil, ko so ga izpustili na prostost, povsem izgubljen. Skupina varnostnikov in potnikov ga je skušala ujeti, a niso bili uspešni. Na koncu so izgubljenega psička oskrbeli policisti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.