Vizita za živali
2292 ogledov

Tega mucka so našli res daleč od doma

Mačka Pixabay
Za pot je porabil dva meseca. Zdaj mora iz tople Floride znova v mrzel Michigan.

Mačko, ki so jo pogrešali v ameriškem mestu Detroit v zvezni državi Michigan, so po dveh mesecih našli v mestu Tampa na Floridi. Lastniki štirinožca so bili presenečeni, ko so decembra prejeli klic iz okoli 1.600 kilometrov oddaljenega mesta, poročajo ameriški mediji.

Lastnico Judy Sanborn so poklicali iz veterinarske ambulante Bluepearl v Tampi in ji sporočili, da je domačin našel mačko, ki so jo nato s pomočjo mikročipa identificirali kot pogrešanega Bandita.

Eden od uslužbencev pri Bluepearlu Jose Calderon je dejal, da v svoji 30-letni karieri še nikoli ni videl, da bi žival opravila tako dolgo pot.

Lastnica se je pošalila

Še vedno ni jasno, kako je Banditu uspelo opraviti pot čez toliko zveznih držav. Sanbornova sicer domneva, da je maček skočil na vozilo ali da ga je našel nekdo na poti iz Michigana na Florido. Lastnica se je še pošalila, da upa, da Bandit ne bo razočaran, ko se bo moral iz sončne Floride vrniti v mrzel Michigan.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.