Vizita za živali
6 ogledov

Zadnji sončni dan preživite z živalmi

Pes Profimedias
Zadnji dan obdobja lepega vremena, ki se še obeta v nedeljo, velja dobro izkoristiti. Imamo zelo dober predlog - sejem za ljubitelje živali.

Vremenoslovci napovedujejo, da se bo z nedeljo začasno končalo lepo vreme, saj bosta ponedeljek in ponekod še tudi del torka kisla, z oblačnostjo in padavinami. Novo obdobje lepšega vremena se sicer obeta v drugi polovici prihodnjega tedna, ko bodo temperature znova prav poletne. 

Že to nedeljo pa velja dodobra izkoristiti nekje na prostem. Žurnal24 in Kinološka zveza Slovenije vas vabita, da prijetne urice preživite na Sejmu za ljubitelje malih živali, ki bo potekal v Češminovem parku v Domžalah med 8.30 in 18.30 uro.

Male in velike, kosmate in pernate, pa tudi dobrodelne

Dogajalo se bo toliko zanimivih stvari, da bi bilo Sejem za ljubitelje malih živali škoda zamuditi. Ves čas sejma boste lahko spoznavali kače, kuščarje in insekte, ki jih bodo pripeljali člani Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo. Očarani boste nad konji Konjeniškega kluba Gibanje in nad živalmi s kmetije, ki jih bodo pripeljali z Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani.

Spoznali boste vestne gojitelje ptic iz Društva Lišček Kranj, s svojimi pticami pa se nam bo pridružil tudi član Društva za varstvo in vzgojo ptic Domžale.

Svoje aktivnosti znotraj Eko šole in šolskega sklada bo predstavila OŠ Domžale. Nikar ne zamudite pestre izbire, ki vam jo bodo ponujale stojnice in ne pozabite na bogat dobrodelni srečolov, s katerim bomo zbirali sredstva za prvega psa pomočnika za avtista v Sloveniji.

V sklopu Sejma za ljubitelje živali bo tudi prvi Kinološki dan, kjer bo dogajanje ves čas pestro in zanimivo. Med 11.00 in 15.40 se bo predstavilo kar 29 različnih pasem, na ostalih petih prizoriščih pa boste spoznali razne discipline, stopnje šolanja, službene pse in druge delovne pse.

Na prizorišče lahko pridete tudi s psi, odveč pa je tudi strah, da boste na sejmu lačni ali žejni. Še več informacij o sejmu pa TUKAJ.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:35 13.september 2015.

    Brezplačno jahanje? Zanimivo zanimivo...A včerajšnja vstopnina se nanaša tud na danes? Torej imaš z 5 evri jahanje pokrito recimo.

  • Modriportal 14:09 12.september 2015.

    Zelo lepo, če ne čudovito je preživljati dneve s svojimi štirinožnimi prijatelji. Top verjetno ve vsak, ki ima doma psa ali drugega hišnega ljubljenčka.Bi pa dodal, da ta nedelja kot se obeta, sploh ne bo zadnji sončni dan, ...prikaži več saj naj bi se nam obetalo kar mini vroče obdobje, ob koncu prihodnjega tedna :)https://www.facebook.com/ciklon.siPoletni pozdravček vsem :)

  • vzev 11:59 12.september 2015.

    Ljubitelji živali ne hodijo na takšne sejme, ker je to mučno za vse živali. Nobeni živali ni všeč, da si jo neprestano ogleduje (po možnosti še dotika), gneča ljudi.