13 ogledov

Z B. Traits bodo signalizirali ...

B. Traits Arhiv organizatorja
Letošnji december v ljubljanski K4 namesto dedka Mraza jutri odpira prva Digital Sound Girl britanske založbe Digital Soundboy – sladka, mala in udarna – B. Traits. Izžrebali smo pet srečnežev ...

Pet izžrebancev bo na tokratni Signal! z deklino odplesalo brezplačno. In to so Katja Planinec, Adriana Palčić, Rovena Jesenšek, Martin Česnik in Blaž Plešec. Čestitamo!

Že kot 16-letni deklič je B. Traits za del svojega pubertetniškega stila izbrala mešalno mizo s slušalkami, za katero je kmalu postala prava gospodinja. Prelevila se je v strokovnjakinjo za mešanje bitov, pri katerih ji je očitna nadarjenost omogočila gladko sestavljanje melodij različnih žanrov elektronskega glasbenega spektra.

Leta 2006 je spakirala kovčke in se preselila v Vancouver, kjer je s svojimi očarljivimi nastopi in magnetično odrsko prezenco presenetila tamkajšnjo publiko, saj je kombinacijo nežne, čustvene osebnosti in težkih bitov ter gromkih basov spretno povezala v fatalno kombinacijo, ki jo je ponesla k avantgardi vancouvrske podzemne glasbene skupnosti.

Hipnotična B. Traits vas bo v ljubljanskem podzemlju razvajala z naborom zabavne mešanice vratolomnih, tresočih plesnih ritmov, ki vključujejo electro, breakbeat, glitch hop, dubstep, drum & bass, reggae, dancehall, hiphop, funk in house.

Družbo ji bo delal zagrebški dečko Meniga, eden vidnejših predstavnikov hrvaške dub/reggae scene, glavni promotor in organizator puljskega festivala Seasplash ter bobnar zasedbe Radikal Dub Kollektiv. Vse skupaj pa se seveda nikakor ne more odviti brez  prisotnosti Štirkinih starih znancev Freeversea in Sunneha, ki bosta ubrano uravnavala jakost eklektične mešanice bassovskih frekvenc.

Cena vstopnice do polnoči znaša pet evrov, pozneje vas bo stala sedem evrov, študente in tiste z letakom pa šest evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.