17 ogledov

Z Moominom bodo plesali ...

Moomin Arhiv K4
Zvedav karakter iz švedskega stripa Moomin vas bo v petek, 16. marca, z zasanjanim ritmom zazibal skozi Štirkino noč sinaptično-barvnega deep housa. Za sinaptično rajanje v K4 podarjamo pet vstopnic. Ste med izžrebanci?

Brezplačno vstopnico prejmejo Žiga V., Brigita Š., Matic P., Aleksandra D. in Dario H. Čestitamo!

Kljub relativno mlademu ustvarjalnemu stažu je Sebastian Genz že pridobil zaupanje založb, kot so Smallville, Aim in Freerange, pri katerih je sodeloval s pomembnimi imeni house glasbe, kot sta Oskar Offerman in Marvin Dash. Pravi preboj pa je konec leta 2011 dosegel z albumom The Story About You, izdanim za Smallville, s katerim je kot avtor trenutno zelo aktualen. Mnogi ga primerjajo celo z detroit legendami, kot sta Theo Parrish in Omar S, ter mladcem Kylejem Hallom.

Zapeljiva romantika Moominovega zvoka se skriva na presečišču med analognim brezčasjem in skrbno izbiro zvočnih gradnikov, ki glasbeno substanco krmilijo med globoko plesno meditacijo in epizodami živahnosti. Preprosto in iskreno, z močnim vplivom dobre stare šole globokega housa. Sebastian za ljubitelje globoke godbe pripravlja live act (premierno v Evropi), ki bo sestavljen iz nabora digitalnih in analognih zvočnih naprav.

Za konsistentno spremljavo bo kot ponavadi poskrbela mešana ekipa domačih didžejev. Na malem plesišču pa boste, izpod plat mojstrov ekip Drumwise in Krunch It!!, plavali v likvidnem bazenu bobnov in basa!

Cena vstopnice do polnoči znaša sedem evrov, pozneje deset evrov (študent osem evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.