Zanimivo
832 ogledov

Recept za pravo sprostitev se skriva v Splitu

Marvie
1/13
Marvie Hotel & Health
Potreben je lahko le en vikend, da se osvobodite stresa in ponovno zasijete

Marvie | Avtor: Marvie Hotel & Health Marvie Hotel & Health
Ob obujanju spominov letošnjega dopusta sem dobila vtis, kot da je minilo že celo leto od mojega plesa na plaži. Koža je že zdavnaj zbledela. Nil je to eden tistih tednov, ko prideš zgodaj v pisarno in se iz nje vračaš po temi. Da je zadeva še hujša, sem pozabila izklopiti alarm, ki me je tudi na prazničen dan zbudil ob 6.30 h.

Ker nisem mogla več zaspati, sem se odločila prebrskati po Instagramu. Pričakovala sem celo vrsto influenceric, katerim je magičen čaj spremenil življenje, ali katerim je to izboljšala linija eteričnih olj in vrsto ciničnih prijateljev, toda pozornost mi je pritegnil Instagram profil hotela Marvie v Splitu, ki je promoviral wellness pakete z vključeno nočitvijo. Dejala sem si: - Pa kaj zato če sem se zbudila zgodaj. Iz te situacije bom potegnila najjboljše in zvečer spala v udobni postelji s pogledom na morje!

Marvie | Avtor: Marvie Hotel & Health Marvie Hotel & Health

Poklicala sem prijateljico, ki je prepotovala več držav kot pa jih sama lahko naštejem pred prvo jutarnjo kavo in ji predložila, da greva v glavno mesto Dalmacije, kar je ona nestrpno sprejela. Izmed dveh paketov sva izbrale tisti, ki povezuje dermatološke tretmaje in nočitev.

Marvie | Avtor: Marvie Hotel & Health Marvie Hotel & Health
Potovanje proti Splitu je minilo v hipu in ko sva zagledali morje, sva takoj vedeli, da je to bila dobra odločitev. Marvie Hotel & Health je nov, sodoben in izžareva pravi mediteranski duh prijaznosti in skrb za vsakega gosta. Njihov koncept temelji na zdravstvenem turizmu in celoten ambient oddaja občutek udobja. Takoj po prijavi sva se odpravili v wellness, ki nas je razveselil s svojo ponudbo in velikostjo. Z notranjim bazenom, dvema savnama, prostori za tretmaje, telovadnico in sprostitvenim kotičkom, sem se največ razveselila velikem jacuzziju, s katerim se je pričel moj sprostitveni vikend.

V hotelski kliniki MediDerm sem si izbrala Dermapen tretma z mikroiglicami, ki kožo spodbuja k proizvodnji kolagena in obnavljanju, nato pa Red Carpet Peel by Dr. Obagi – idealen za zmanjšanje drobnih gubic, hiperpigmentacije in spremembo barve. Ker poleti nisem bila marljiva (prizadevna) z uporabo SPF-ja, na so se mi na čelu in jagodicah pojavili drobni madeži kot opomnik na mojo lenobo, a vendar je ta tretma odpravil vsako sled.

Marvie | Avtor: Marvie Hotel & Health Marvie Hotel & Health

Nato sem se napotila na popolno masažo ter po celodnevnem bivanju v savnah in jacuzziju, bazenu in ležalnikih, sva se odpravili na večerjo v hotelsko restavracijo Da'Mar. Ker je najin vikend motiv bila regeneracija, sva se odločili za obrok iz treh hodov. Večina jedi ne vsebuje glutena, tako da naju po večerji ni pekla slaba vest. Jedi so naju tako navdušile, da sva morali pohvaliti kuharja, pa je chef Martin pokukal iz kuhinje in naju pozdravil. Skromnost, s katero je sprejel najine komplimente, je še dodatno polepšala najino celotno izkušnjo.

Marvie | Avtor: Marvie Hotel & Health Marvie Hotel & Health
Vsem priporočam to vikend doživetje, zato ne pozabite preveriti hotelskih promocijskih ponudb na spletni povezavi - https://marviehotel.com/special-deals