Zdravje
10107 ogledov

Če je dom poln krame, se naredi blokada

radio robin andrejka likar kofol Radio Robin
Kadar se v domu znebimo navlake, se počutimo mirnejši in bolj spokojnejši. Enako pa velja za našo dušo, ko je ta čista, v naše življenje pride mir.

V oddaji na Radiu Robin z naslovom Pozabljena moč ženske je voditeljica Martina Arčon gostila Andrejko Likar Kofol, ki že desetletja vodi ženske kroge ter program za ženske.

V kolikor vaše telo, um in duša vsake toliko rabijo posebno pozornost, je intuitivna svetovalka prava izbira, saj raziskuje globine ženske duše in ženske narave. Andrejka tako vodi predavanja o pozabljenih močeh ciklične ženske narave za dekleta, mame, ženske srednjih in zrelih let.

Kot je omenila Andrejka, pomlad ni le letni čas, ko se lotimo čiščenja doma, ampak tudi čas, ko se lotimo čiščenja duše. "Nekateri to počnejo z meditacijo, drugi tečejo, tretji berejo knjige. Zelo odvisno od človeka," je razložila.

"Dom je dom našega telesa in telo je dom naše duše. Mi želimo, da je oboje čisto, tako kot se hodimo tuširat zvečer, tako je potrebno tudi redno čistiti svoj dom, ker ko je dom očiščen, je tako pripravljen teren za nove zadeve in ideje," je razložila Andrejka.

"Če pa je dom poln krame, pa se tam naredi neka blokada, tako kot v telesu. Če so slabe misli, slabe navade, se naredi blokada in to ni pretočno."

Pri tem je poudarila, da gre za to, da sproti pogledamo na to, česa ne potrebujemo več in tega se znebimo. Čeprav se morda zdi to na prvi pogled težka naloga, pa Andrejka svetuje, da je treba iti iz cone udobja, saj ko nekaj izpustimo, prostor zadiha. "S tem pridejo nove ideje, novi ljudje, nove priložnosti. Ne zavedamo se vseh teh povezav." Sama svoj dom čisti z žajbljem, lahko pa dom čistimo tudi z zvončki, lunino vodo ali blagoslovljeno vodo. Pomembno pa je, da najdemo svoj način čiščenja.

Več o čiščenju doma in duše si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Hujšanje Pomladni čas Zdravje Ljudje se večkrat pretirano hranimo
Komentarjev 2
  • Grof 12:58 20.april 2024.

    To se dogaja tudi Golobu, zablokira ko zagleda TMaro Vonta, ….