11 ogledov

Znani so nagrajenci

Gramofon Shutterstock
zAvodKru bo 21. oktobra 2011 opral umazano perilo londonskega podzemlja. V ljubljansko klet K4 namreč prihajata razvpita organizatorja največjih ilegalnih rejvov v Evropi, ki se skrivata za imenom Scumtek. Pet izžrebancev bo perilo pomagalo prati brezplačno!

Scumtek, kralja evropske podzemne scene sta strah in trepet britanske milice, ki ju je iz države izgnala zaradi ponavljajočih se prekrškov na področju prirejanja masovnih techno veselic. Do nedavnega sta se skrivala v najvarnejših skrivališčih Evrope, halah ter klubih underground scene. Varen dom sta našla na slovenskih tleh, kjer ju pozdravljamo z odprtimi rokami in ušesi.

Eden od njiju - Gangstawocky je tokrat zaupan v varstvo velikemu plesišči Kluba K4, kjer bo po mnenju mnogih somišljenikov dobro poskrbljeno zanj. Največji evropski techno kriminalec, oborožen zgolj s torbo čistega ogljika, iz katerega črpa linije svojih uničujočih distorziranih basov in neizprosnih beatov, bo svoja neomajna načela svobodne zabave delil z domačimi techno manijaki iz ekipe zAvod kru.

Njegov soborec BassBin Jim bo na malem parketu razpihal s pravim uporniškim underground UK soundom. Prihaja naravnost iz domovine dubstepa. Temu žanru pa je tudi sam dodal svoj pečat, saj je ustanovitelj, a sedaj bivši član znane dubstep ekipe Bare Noize. Je tudi najnovejši član ekipe Vibe department, ki vas bo v pozitivnih ritmih, v postavi Mixxle, Guapo, Joste in Cookie, zibala vse do preranega jutra. Sprehajali se bodo med drum’n’bassom, dubstepom, swingom, funkom in različnimi breaki.

Odgovorite na nagradno vprašanje in z nekaj sreče bo ena izmed petih vstopnic vaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.