Slovenija
101 ogledov

Nova pravila za medije ministrstvo načrtuje v 2017

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ferluci 07:13 16.junij 2016.

    Prispevek bi plačevali " vsi, ki uporabljajo vsaj eno elektronsko napravo, ki ima dostop do interneta, radia ali televizije..." Torej tudi od vsakega mobilnika, prenosnika. To levo pristransko politično skropucalo, že zdavnaj za časom, bi moralo predlagati kaj bolj pametnega. ...prikaži več. V prvi vrsti pa poskrbeti za realnost poročanja in drastično spremembo TV programov.

  • Zmago 08:41 16.junij 2016.

    Ma ja,................ spet isto sr*nje, drugo pakovanje !!Kaj pri milem bogu ima lastništvo naprav z javno RTV ????Torej, če njim ne plačujem, MI ODREKAJO PRAVICO GLEDAT DRUGE PROGRAME, kar je za mene N E S P R E ...prikaži več J E M L J I V O !!! To ni nič drugega kot .................................KONCESIJA ZA LUPLJENJE FOLKA.Zakodirat, pa pod rubriko,...............PLAČLJIVI PROGRAMI !!Toraj naj DURS pobira davek na RTV aparate, če že mora.

  • vzev 17:57 15.junij 2016.

    Pa naj dajo RTV med plačljive programe pa je. Ne pa, da silijo, da moramo nekaj plačevati, kar sploh ne gledamo. Ko bi vsaj dali potem kaj na RTV. Pa najdejo samo najdolgočasneje filme, ki obstajajo. Zanimivih oddaj tako ali tako ni.

  • puys 19:57 15.junij 2016.

    Verjetno jih tudi telemach plačuje, da jih imajo lahko v shemi.. tako kot pop tv in vse ostale kanale.

  • novispenjac 22:27 15.junij 2016.

    Pa smo spet pri nacionalnem interesu. Stranka Muslimanskega Centra sploh zna kaj drugega kot reciklirati lopove in povečevati javne dajatve?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 03:05 16.junij 2016.

    Ogromno negativnih komentarjev noben pa od predlaganih sprememb omenjenih v članku ne pove kaj mu ni všeč. Zato pa smo kjer smo. Samo pljuvanje pa nekonstruktivno populistično govoričenje. Tud sam se ga kdaj poslužim priznam ampak ne morš pa ...prikaži več sam na nonstop ciljat no. To je bolano.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 03:06 16.junij 2016.

    sam na to*

  • Skippy 08:08 16.junij 2016.

    A ni jasno? Država se nima v 21. stoletju kaj ukvarjati z mediji, še manj pa jih regulirati. Naj se sami regulirajo. Nenazadnje jih mladi sploh več ne spremljajo. Država mora poskrbeti edino za minimalne zahteve, kot so označitev družbeno ...prikaži več manj primernih vsebin in dostopnost do njih, dožine reklam itd., potem pa se vloga države neha.

  • Avatar Leon
    Leon 08:16 16.junij 2016.

    Draga Barbara Erzenšek.........preberi zakonodajo in se prepričaj ! "Zdaj velja, da je zavezanec vsak, ki ima električni priključek " ! Po tem pa na UE preverjajo podatke o prijavljenih osebah na istem naslovu , kar je po moje proti ZVOP-u .

  • glicinija 09:06 16.junij 2016.

    kdaj boste objavili novico, ki jo je povedal Rado Pezdir? Preveč?

  • nostradamus 09:23 16.junij 2016.

    bolan sistem to je mozno le v sloveniji in severni koreji

  • Pepe007 09:32 16.junij 2016.

    Ti so žal zgubili kompas. Lastništvo naprav in sofinanciranje novinarskega dela. Naj država sofinancira še delo obiralcev jagod. Tudi slovenske jagode so nacionalni interes.Ne vem zakaj se gredo sploh te floskule s "prispevkom". Naj stvar imenujejo davek, obveznost ...prikaži več vežejo hmm na električni priključek, tam je že kar nekaj davkov gor, se ne bo veliko poznalo in konec.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:01 16.junij 2016.

    Plačevanje prispevka za nacionalno televizijo ni noben unikum v Evropi. Je pa res da imajo nekatere države postavko direktno iz proračuna. Za skandinavijo vem da imajo ravno tako plačevanje za svojo nacionalno televizijo. Princip plačevanja ni problem. Kar pa lahko ...prikaži več rečeš da je problem je izvedba. Torej kaj dejansko je uporabnega in dobrega na RTV-ju. O tem se lahko pogovarjaš. Ampak nacionalno televizijo pa rabimo ker to ima vsaka noramalna evropska država.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:02 16.junij 2016.

    normalna*

  • erikkk 17:27 16.junij 2016.

    Mene ne zanima kaj bodo ali ne bodo spremenili na RTV ... Ne gledam jih ... nočem jih gledat nočem pa jih tudi plačevat ...

  • samo.jst 08:30 17.junij 2016.

    "vsaj eno elektronsko napravo, ki ima dostop do interneta, radia ali televizije"... torej, vsi.

  • puys 17:54 15.junij 2016.

    Seveda so pozabili prepovedati vso komercialno oglaševanje. Plačujem za to skupocalo več kot za HBO premium, ki ga dejansko gledam. Vse kar je gledljivega na RTV je obdano z reklamami, ki jih je več kot na komercialnih TV. Naj se ...prikaži več financirajo z reklamami, narod pa naj pustijo pri miru. Tudi ukinitev zavoda me sploh nebi prizadela. Upam, da ste že podpisali peticijo za kodiranje rtvja in naj ga plačuje kdor ga gleda?http://www.pravapeticija.com/zahtevamo_ukinitev_15240_letne_prisilne_rtv_lanarine_-_rtv_pr

  • valerijakregar 18:36 15.junij 2016.

    oĆitno se jim že tresejo hlače !tudi sama sem podpisala peticijo, ker naše tv greznice sploh ne gledam !!!!!kot prvi korak, bi morala plastična miša na zzzs, tako pa že 3 ( !!!! ) leta prejema enega ...prikaži večga najvišjih osebnih dohodkov v tej ustanovi !!!!!!!!ZA NEDELO !!!!!še biziljka sploh ne ve kaj plastična miša dela v njeni ustanovi !!!!!!!!!!!ljudje, tisoči na minimalcupa morajo to plastično penzionistko NEPROSTOVOLJNO PLAČEVATI !!!!!!!!!!!!!!pa še nekaj sto drugih podobno " zaslužnih " !JAVNO je krasno, kajne paraziti !!!!!!!!!!!!!SEM ZA POPOLNO UKINITEV TE GREZNICE !!!!!!!!!!!!!!!

  • valerijakregar 19:00 15.junij 2016.

    prepričana sem, da bo nocoj tudi na nacionalki ta " ekskurzija " novomeških srednješolcev - udarna tema :http://nova24tv.si/aktualno/novomeska-gimnazija-dijake-pelje-v-islamsko-molilnico-crncec-gre-za-napad-na-nase-otroke/slovenci, za našimi hrbti nam kradejo prihodnost !!!!!!indoktrinacija mladih !NAJMANJ ODSTOP RAVNATELJICE lukšiĆ !!!

  • Omega_v6 21:26 15.junij 2016.

    Zadeva je povsem preprosta!! Katera tv hiša se ne more financirati sama naj pač propade!! Tako bi se tudi RTV Slovenija trudil zato,da bi imel GLEDLJIV program!! Ne morem razumeti tako diskriminatornega odnosa do drugih TV hiš,ki se morajo truditi ...prikaži več in DELATI zato,da lahko preživijo!! Halo minister nismo več v partijskem sistemu ampak v tržnem gospodarstvu!! Če že moramo plačevati naročnino naj se vsaki posameznik odloči kateri hiši bo plačeval naročnino!? Se vam taka poštena delitev denarja ne zdi najbolj poštena?? Zakaj plačevati nekomu naročnino,ki se niti malo ne trudi za gledljiv program kar pa sploh ni čudno saj jim plačamo državljani pa sploh ni važno ali gledamo ta kanal ali pa sploh ne!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.